2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن زود هنگام کودک

3909 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان بچم 15 ماهشه 14 کیلو هست ماشالله قد و وزنش عالی و بالای نموداره.ولی شیر زیاد میخوره و خودم خیلی ضعیف شدم تصمیم دارم تا کمتر از یک ماهه دیگه از شیر بگیرمش. 

شماتجربه ای دارین تو این سن؟ یه مقدار عذاب وجدان دارم ولی خودم نابود شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بچه من ۱ سال و ۱ ماه بود خیلیم خوب بود که گرفتم الان انقدر چیزای مقوی هست که بهتر از شیره مادره من چند جا متخصص کودکان خوب رفتم میگفتن خواهشا بیشتر از ۱ سال به بچه شیر ندید.

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

والا من تجربه ندارم اما خواهر شوهر و مادر شورم تعریف که میکردن میگفتن خوب نیس زود بگیریم بچه رو از شیر 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

منم دخترم همین سن بود از شیر گرفتمش حیلییی عذاب وجدان داشتم در حدی که ی شب حالت تب و لرز داشتم نمیدونم حالا بخاطر سینه هام بود یا چیز دیگ دخترم ب حدی شیر میخورد که من کلا بی حال میشدم سرم گیج میرفت حالت تهوع میگرفتم 

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
نمیدونم یه حسیه انگار وضیفمه دوسال بهش شیر بدم یا اینکه اگه ندم مشکلی براش پیش میاد 

من یک و نیم ماه دادم فقط مشکلی ام نداره دخترم ماشا الله 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

روز اول از صبح پاشدم غذاهایی که دوست داشت براش درست کردم همش میزاشتم جلوش اونروز اصلا بعد از ظهر نخوابید تا صبح هم چند بار بلند شد گریه کرد فرداش حساسیت منو سر غذا خوردنش دید سواستفاده میکرد که من میدوئم تو هم دنبالم تا غذا بدی بهم منم گذاشتم رو سفره گفتم دوست داری بخور همه چی اوکی شد بعد دو روز

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

عزیزم یسالگی بع بعد اصلا روزی ۳بار باید شیر بدی چون دیگه غذا خور میشه بچه، هرچه زودتر هم بگیریش از شیر بنفعه بچتم هس دندوناش خراب نمیشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...