2777
2789

صبحی رفتم پسرمو ببرم مدرسه دیدم امبولانس روبه روی خیابون ایستاده فکر کردم ادم بزرگه 

تا رفتم مدرسه فهمیدیم یه بچه کلاس اولی رو تنها فرستادن از بلوار به اون بزرگی رد بشه ماشین هم بهش زد بچه رو بردن بیمارستان مادره تلفن رو جواب نمیده تا بهش بگن همچین اتفاقی افتاده 

یه ساعت از خوابتون بزنید یا سرویس بگیرید بخدا هیچی نمیشه مگه جز اینه ک برای بچه ها داریم تلاش میکنیم تا زندگی بهتر و رفاه داشته باشن

لطفا در حقشون کوتاهی نکنید من دلم کباب شد واس این بچه (درسته نمیشه قضاوت کرد ولی منطق و مغزم الان در جایی نیست ک بگم قضاوت نکن وقتی بچه رو تو خون دیدم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم واسه اون طفل معصوم 😥😥😥 

پسرم کلاس سوم می‌ره ، سرویس داره

آخه کلاس اولی 😭

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم