2777
2789
عنوان

آشپزا و دستپخت خوبا بیان

602 بازدید | 43 پست

آقا من هر غذایی درست میکنم اصلا خوشمزه نمیشه 

ن بوی خوب ن مزه 

اصلا نمیدونم چ غلطی کنم

دلم میخواد شوهر بیشعورم ازم خوب بگه و ضایعم نکنه

بی زحمت از تجربه هاتون تو خوشمزه شدن غذا بگید

مرغ،قرمه سبزی،قیمه،و .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگی شوهر بیشعور یعنی علاقه نداری پس با علاقه هم غذا درست نمیکنی علاقه هم نباشه توجه کم میشه غذا خوب نمیشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مرغتو به همه جاش نمک بزن بعدم‌زردچوبه و بعد خوووب سرخش کن

واسه سس 

پیاز داغ بگیر

ادویه بزنهویج و فلفل بریز و رب بزن 

تفت بده 

مرغاتو بچین روش 

آب جوش بریز و بذار خوب جا بیفته...

میتونی بجای زردچوبه اولی زعفرون بزنی.

میتونی عصاره الیت بگیری آخر کار. بزنی به خورشتت

من همیشه غذاهام عطر و طعم داره تعریف از خود نباشه.

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

توی غذاهات از عصاره مرغ یا گوشت الیت استفاده کن خوش طعم تر میشه ولی نمک‌اضافه نکن چون تو خود عصاره نمک زیاد داره وشور میشه اگه دوباره نمک بزنی

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

مرغو ده مین با اب و پیاز بذار بپزه ابشو بریز بره.قشنگ اون کفارو بشور از مرغ بعد مرغو با پیاز و زردچوبه بذار بپزه وقتی نیم پز شد از اب مرغ درار سرخش کن.بعد پیاز و رب سرخ کن به مرغا هم اگه بتونی رب الوچه بزنی خوب میشه بعد فلفل دلمه ای و هویجم بذار همون اب مرغارو بریز رو ربای سرخ کرده دیگه بذار بپزه و مرغت ب روغن بشینه ی چوب دارچینم بنداز

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مرغتو به همه جاش نمک بزن بعدم‌زردچوبه و بعد خوووب سرخش کن واسه سس  پیاز داغ بگیر ادویه بزنهو ...

ماساژ بده نمک و زردچوبه رو به مرغ 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺