2777
2789
عنوان

آشپزا و دستپخت خوبا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 43 پست

ببین اولا اشپزی رو هرچه با عشق انجام بدی طعمش لذیذ تره.. دوما همیشت سعی کن پیاز داغ هات زیاد باشن بعد همیشه از نمک زردچوبه و پودر کاری و فلفل سیاه استفاده کن برا خورشتی ها هم از کالیلابلانکا استفاده کن...از سیر هم استفاده کن ب جای پودر سیر..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگی شوهر بیشعور یعنی علاقه نداری پس با علاقه هم غذا درست نمیکنی علاقه هم نباشه توجه کم میشه غذ ...

آخه از بس اعتماد ب نفسمو کشته 

فقط دوست دارم بیای ببینی چطور غذا میخوره

پودر سیر،دارچین،فلفل سیاه، در همین حد

ادویه های اصلی هرغذایی زردچوبه نمک فلفل ،ادویه مخصوصص هم حالا داشتی بهتر ، من براقورمه اودویه قوزمه میریزم اب قلم میریزم اخرای پختش عالی میشه ، الیت گوشت و مرغ هم میندازم براغذاها ،اخرای پخت هرخورشتی هم مقداری ابغوره میریزم

مثلا من قورمه سبزی اینجور میپزم همه خیلی دوس دارناول پیاز داغ درست میکنم نمک و زردچوبه و ادویه کاری و فلفل سیاه میزنم و گوشت ها رو اضافه میکنم یکم تفت میدم ی ق خیلی کم رب میزنم سبزی از قبل سرخ شده رو اضافه کیکنم با لوبیا ها بعدشم کشمش غوره اضافه میکنم با یه مقدار ابلیمو و دو تا لیمو عمانی سوراخ شده بعد میذارم بپزه. البته من تو جیپاس میپزمش

اخه نمیدونم کجا کلاس برم 

کدوم‌شهری .سرچ کن آموزشگاه آشپزی.و اینکه ادویه هر غذا رو باید بشناسی.ادویه همشون یکسان نیست.بعصی چیزها مثل سیر و دارچین و زنجفیل همه دوست ندارن باید با احتیاط استفاده کنی.برنامه پاپیون رو نصب کن یه سری غذاها رو میتونی ببینی.البته نظرات رو بخون اگر گفتن خوب نیست اونو درست نکن

مرغتو به همه جاش نمک بزن بعدم‌زردچوبه و بعد خوووب سرخش کن واسه سس  پیاز داغ بگیر ادویه بزنهو ...

برامنم همینطورع مادرشوهرمینا ظبقه بالاهستن من پایین همیشه هرچی پختنی خاهرشوهرم میگه چی‌پختی یه بویی میادا ،قشنگ همه جا بوش میپیچه

پودر سیر،دارچین،فلفل سیاه، در همین حد

من فلفل سیاه دارم پودر سیر خوشمزه نیس خود سیر رنده شده خوش طعمه پاپریکا دارم ادویه ایتالیایی ادویه مرغ ادویه خورشت ادویه کاری م دارم خیلی تاثیر دارن رو طعم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪