2777
2789
عنوان

خوابای

65 بازدید | 8 پست

چند وقته خوابای جنایی و پر استرس زیاد میبینم 

مثلا چندین دفعه خواب دیدم که تو یه ماجرای جنایی ام مثلا به عنوان یکی از اعضای تیم پلیس جنایی(یه تیمی هست مال یه سریالیه که جدیدا میبینم) که یه سری پرونده هایی رو میخوایم حل کنیم 

مثلا یه دور دیدم یه دولتی سر کار اومده که آدم خ.واری رو مجاز کرده و خودش کسایی رو که اعدام میکنه رو اندام های بدنشون رو در میاره و به عنوان غذا خیلی قانونی میفروشه و... :\

یا یه دور دیدم یه دیوونه زنجیره ای از مغازه یه دختر بیچاره حامله بستنی میدزده و وقتی دختره میره بهش بگه که هی کجا میری برگرد با ماشین میاد تو پیاده رو میزنتش جوری که بچش سقط بشه بعد میوفته دنبال این که بکشتش(نمیدونم چرا همون لحظه نکشتش)

دیشبم خواب دیدم با چند تا از آدمایی که خیلی وقت پیش میشناختمشون رفتیم مسابقه یا همچین چیزی بعد یکی از اینا یه چیزی جاساز کرده بود تو کولم که نباید پلیس میدید منم هرچی فرار میکردم که یجوری اینو محو کنم که پلیس نفهمه نمیدونم چرا نمیشد همه جا پلیس دنبالم بود 

عجیبن نه؟ 

شما هم از این خوابا میبینید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر نی نی سایته از بس سوییچ کردن رو تاپیک ترسناک😂

ولی جدا از شوخی حتما ی معنایی دارن ک تکرار میشن

یکم فکر کن ببین میتونی ربطش بدی ب زندگیت

ب خود خوابات دقیق فکر کن ببین پیامدی پیدا میکنی

گاهی شاید خدا میخواد خبر از اینده بهمون بده

ببین خدایی نکرده خلافی چیزی وارد زندگیت نشده؟

بخاطر نی نی سایته از بس سوییچ کردن رو تاپیک ترسناک😂 ولی جدا از شوخی حتما ی معنایی دارن ک تکرار میش ...

تو نینیسایت همچینم تاپیکاشون ترسناک نیست 

هرچند خیلی خفناشونو من نرسیدم 

تا به حال برای من پیش نیومده همچین خواب هایی ببینم، اما برام جالبه چه سریالی دیدی که اینقدر روی خواب ...

سریالای بهتری دیدم قبلا ولی نمیدونم چرا این باعث دیدن این خوابا شده 

البته قبلاً هم میدیدم خواب جنایی 

ولی نه انقد با جزئیات 

سریالی که الان میبینم csi:ny 

پلیس جنایی نیویورک 

از سریالای خوب جنایی معمایی کارآگاهی د منتالیست و مانک هم خوبن