2777
2789
عنوان

سلام کسی پی آرکی تازگیا انجام داده

277 بازدید | 15 پست

سلام کسی پی آرکی تازگی انجام داده میخواستم شیراز انجام بدم هزینه ش چقدر شد دکترتون کی بود

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تا چند وقت تاری دید داشتین؟من نزدیک رو بشدت تار میبینم  مثلا گوشی و... صورتمو تو آینه اصل ...

چند وقته عمل کردی مگه 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉

من مشهد انجام دادم یه ماه پیش. ببین سه مدل داره یهمدل ده تومنیه یه  مدل دوازده و یه مدل 17تومن و نتیجه هرسه به من گفتن یکیه. که مدل ده تومن برا چشم من قابل اجرا نبود همون مدل پی آر کی. من ترنس پی آر کی انجام دادم. دوازده عملش شد یه عکس قبل عمل شد یه توومن و عکس تو مطب هم یه مدل 250 و یه مدل 960ت گرفت

من مشهد انجام دادم یه ماه پیش. ببین سه مدل داره یهمدل ده تومنیه یه  مدل دوازده و یه مدل 17تومن ...

آها من نوبتم دوهفته دیگه است انگار گفتن ۱۴تومن میشه فقط هزینه ی عمل

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
دو هفته اس  

عزیزم طبیعیه شماره چشمت چند بود ؟ 

تا سه ماه کاملا طبیعیه 

من بعد یک ماه ی چشمم صفر شد شمارش ی چشمم ۰.۵ که گفت تا شش ماه برطرف میشه 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
یکیش دو بود یمیش ۱.۷۵ اخه نزدیکو اصلا واضح نمیبینم

خوب میشی قطره هاتو سر وقت بریز زیاد به گوشی نگا نکن جای نگرانی نیس