من سال کنکورم خیلی تلاش کردم و درس خوندم آزمونامم خوب بود خیلی از تفریحام گذشتم آخرشم کنکورمو اصلااا خوب ندادم😭 الان دانشجو بهداشت عمومی ام. امروز خواهرم داشت درس میخوند مامانم گفت نمیخواد بخونی این(یعنی من) این همه خوند آخرشم هیچی نشد😭😭 هرچی میخوام حرف مامانمو فراموش کنم نمیشههههه🤦♀️🤦♀️🤦♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موفقیتت توی این رشته بستگی به تلاش و زرنگیت هم داره
ببین تو رشتتو دوست داشته باش ،قطعا اگه طرز فکرت نسبت بهش خوب باشه ، موفق میشی
اونوقت بقیه میفهمن که اشتباه کردن
من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
حق داری عزیزم، برخلاف حرف بقیه هم بهنظرم قابل توجیه نیست مخصوصا وقتی از طرف نزدیکان و مادر و پدر آدم باشه آدم اصلا توقعش رو نداره. چاره چیه، بگذر ازش تو نهایت تلاشت رو کردی، شاید اصلا مسیر زندگیت در این راه باشه و قسمت بوده بیای این رشته. همهچی که پزشکی و دندون و دارو نیست.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
مامانت منظورش این بوده که دیگه تو خودتو اذیت نکن چن احتمالا وقتی یادش میاد تو چقدر زحمت کشیدی دلش میسوزه. مامان ها همیشه بد منظور رو بیان میکنن. مامان من خیلی بدتر میگه
بهداشت عمومی خیلی هم رشته خوبیه عزیزم, الان دیگه خیلی فرقی نداره چی بخونی
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃