2777
2789
عنوان

چطوری فراموشش کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 22 پست
این خیلی خوبه  ولی همه ش ی صدا تو گوشم میگه  خراب کردی  خودتو تحقیر کردی خانوادتو ...

این افکارو باید تغییر بدی دیگه

یه شبه انتظار نداشته باش تغییر کنی ولی کم کم روی خودت کار کن

|•همون بگویاسی•|   goftino.com/c/xJbnEE    |••| |••| |••| 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من اتفاق افتاداجازه دادم زمان بگذره توی اون مدت سعی خودم روکردم به طرفش نرم بعدبه جوانبش نگاه کردم دیدم واقعااگرطرف مقابل من روواقعادوست داشت چرابه راحتی دست کشیدپس من دارم ارزش خودم روانکارمیکنم ووقتم روبیهوده تلف ...البته اون سعی کردمحترمانه رفتارکنه ولی به من برخورد ولی منم برای خودم ارزش دارم واهمیتی دیگه نبایدبراش قائل شم

مطمئن باش اینقدر تاپ و دست نیافتنی بودی که نتونسته تو رو به دست بیاره اصلا خودتو دست کم نگیر همشون و ...

مطمئنم اون اینطور فکر نمیکنه 

مطمئنم به من اینطور نگاه نمیکنه و به نظرش من ی آدم ارزشمندی نبودم که به خاطرم بمونه 

برای من اتفاق افتاداجازه دادم زمان بگذره توی اون مدت سعی خودم روکردم به طرفش نرم بعدبه جوانبش نگاه ک ...

الان واقعا حالت خوب شده یا تظاهر میکنی؟

چون منم این حرفا رو میزنم ولی میدونم ته دلم اینجوری نیست و تظاهر میکنم

الان واقعا حالت خوب شده یا تظاهر میکنی؟ چون منم این حرفا رو میزنم ولی میدونم ته دلم اینجوری نیست و ...

عزیزم بهترم واقعابه جایی رسیدم قیافه ش روببینم ودوباره حرفهاش روبشنوم اصلانمیتونم تحمل کنم به خودم زمان دادم تاازتب وتاب بیفتم آرومترکه شدم منطقی بهش نگاه کردم تازه خداروهم دارم شکرمیکنم ازم دورشد...الان نمیگم عالی عالیم خوب به هرحال یه ماجرای بدروپشت سرگذاشتم ولی یه خطرازبیخ گوشم گذشته آدمی که سست عنصربودهمراه دائمی زندگی من نشد خداروصدهزارمرتبه شکر.خواهرگلم شماهم دقیقاهمین تکنیک روبه کارببرخیلی بهترمیشی انشاءلله