2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک مادرشوهر بشم نه دخالت می‌کنم نه اجازه دخالت میدم 

دونفر میخان باهم ازدواج کنن خودشون باهم به توافق برسن اصلااا دخالتی در هیچ چیزی نمی کنم حتی نظرم بخان نمیدم خودشون میدونن با خودشون مگر دختر به لحاظ خانوادگی و اینها مشکل حاد داشته باشه 

دوری و دوستی رو رعایت میکنم، هر وقت دلم تنگ شد دعوتشون میکنم، سعی میکنم خودم بی‌دعوت نرم خونه‌شون. توی کارهاشون دخالت نمی‌کنم. اگر به هر دلیلی متوجه‌ بحث‌هاشون بشم یا بخوان منو دخالت بدن سعی میکنم اگر حق با عروس بود، حتماً جلوی خودشون طرفداریشو بکنم، اگر حق با پسرم بود سعی میکنم بدون اینکه عروسمو ناراحت کنم، یا توی روش بگم اشتباه کردی، یا طرفداری بیخود کنم، یه طوری پسرمو آروم کنم. 

الان همه میشن مادر شوهر خوبه😐

اوووف نمیدونیبی من میخوام چکارا کنم😈😈😈😈

خواعرشوهر که نمیشم اما مادرشوهر بشم از اون بدجنسااا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃