2777
2789
عنوان

افسردگی

97 بازدید | 8 پست

خواهرم تازه زایمان کرده حالا خیلی پرخاشگر و عصبی شده امروز بخاطر یه شعر کتاب درسی کلی دخترشو کتک زد واقعا دلم برای خواهرزادم سوخت   به نظرتون چیکار کنم آدمی هم نیست بیاد مشاوره با خواهرم خیلی جورم چه حرفایی بهش بزنم تا آروم شه خودشم هی میگه بعد عصبانیتم پشیمون میشم دلم براش میسوزه  

طبیعیه

بهش زمان بدین    محیط براش امن کنید

پادکست  روانشناسی گوش بده

بیرون زیاد بره  برا خودش گردش بره

کمکش کنید

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همچین آدمایی بچه میارن؟ کی مجبورشون می کنه چرا هنر بعضی زنا فقط شده تولید مثل؟

نه اصلا اینجوری نبوده قبلا.. دخترش7سالشه حتی یک بار هم دعواش نکرده چه برسه به کتک فوق العاده مهربون بود اما حالا  

نه اصلا اینجوری نبوده قبلا.. دخترش7سالشه حتی یک بار هم دعواش نکرده چه برسه به کتک فوق العاده مهربون ...

عزیزم کار های خونشو انجام بده غذا بپز براش خودت هوای خواهرزادت رو داشته باش 

واسه خواهرت فیلم خنده دار یا آهنگ بذار بچه رو بگیر تا بتونه خواب کافی داشته باشه 

بهش میوه و چیزای مقوی بده بخوره خوب میشه

یکم سخته ولی ی مدت هواشو داشته باش

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
عزیزم کار های خونشو انجام بده غذا بپز براش خودت هوای خواهرزادت رو داشته باش  واسه خواهرت فیلم ...

من هواشو دارم هر چی به شوهرش میگم انگار نه انگار 

بهش میگم به محبت وتوجه تو احتیاج داره