2777
2789
عنوان

مادرشوهر

380 بازدید | 17 پست

مادرشوهرم بدش میاد خانوادم میان خونم من ازشون دورم دوماه یک بار میان😔😔مادرشوهرم پیش همه میگه میان سه روز وایمیستن درحالی که بخدا یک روز میمونن خونم😔😔چکار کنم جز مادرم کسی‌و ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به رفت و امدت ادامه بده 

اصلا قطعش نکن 

که پسفردا مادرشوهرت به خودش اجازه بده هر تصمیمی تو زندگیت. بگیره 

اومد جلوت گفت رک جوابشو بذه اصلا عقب نکش که عقب بکشی خیلی بدهههههههههه البته نظر منه 

بذار اینقدر بگه تا بترکه به اون چه ؟؟اصلا بهشون بگو بیشتر بیان و برن محلش نده

بخدا خیلی کم میان😔منم غریبم اینجا هیچکس‌و ندارم هر بار که مامانم میاد دماغشو پر میکنه کاریی میکنه مامانم همیشه با ناراحتی از خونم میره

رفته پیش یکی از آشناهامون گفته اونا میان س روز وایمیستن حالا اون طرف خیلی مارو قسم داده که بهش نگیم

اگه رو بدی دیگه برای هرچیز زندگیت دخالت میکنه  این دفعه خانواده ات اومدن چند روز نگهشون دار بهش نشون بده خانوم خونه کیه کی باید تصمیم بگیره 

بخدا خیلی کم میان😔منم غریبم اینجا هیچکس‌و ندارم هر بار که مامانم میاد دماغشو پر میکنه کاریی میکنه م ...

بهش بگو من تو دار دنیا مادرم و خانوادم را دارم سعی نکن با کارات و حرفایی که پشت سرمون میزنی و به گوشمون میرسه رابطه مون را خراب کنی حرمتها از بین بره ......مگه خودش خونه دختراش نمیره؟؟