2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر موقع نمک صورتی ریختم تو غذا رنگ غذا تیره شده چرا؟ اره برو بده عطاریا برات اسیاب کنن

ببین باید اصل باشه رنگ داخلش نباشه بعضی ها تقلبی هست من برای درمان تیرویید کم کار گرفتم و فردا میرم ازمایش بعد از ۲ ماه مصرف حالم خیلی بهتر شده و دست و پام همیشه یخ بود الان گرم شدم 

ببین باید اصل باشه رنگ داخلش نباشه بعضی ها تقلبی هست من برای درمان تیرویید کم کار گرفتم و فردا میرم ...

تست کردم تو اب اصله 

منتها خورشت و اینا سیاه میشه هر موقع ریختم شاید واکنش میده

عزیزم از نمک صورتی برای تیروئید راضی بودین؟ چه مقدار و چه طور استفاده میکردین؟ 

سلام عزیزم بله من  تمام نمک ها رو گذاشتم کنار. فقط از نمک صورتی استفاده میکنم و اینکه از ۶ الان اومده ۲ تیرویید امروز مجددا ازمایش دادم که ببینم دوز دارو رو باید چقد تغییر بدن برام و اینکه برای اینکه ازمایش تیرویید درست در بیاد ی هفته قبل‌ از ازمایش از مولتی ویتامین هایی که گروه ب رو دارند مصرف نکنید چون باعث خطا و کاذب نشون دادن تیرویید کم کار میشه که متاسفانه دکترها هیچ توضیحی نمیدن 

ممنون عزیز، چه عالی. شما از کجا میگیرین که مطمئن باشه؟ تو چه مدت از 6 اومد 2؟

تقريبا ۸ ماه

من از  پیج خریدم قبل‌تر از بازار خریدم که ناخالصی داشت و الان از پیج میخرم که مطمئنه