2777
2789
عنوان

اگه به بچه هام هر روز صبحانه کیک خونگی بدم مورد داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه میشه مثلا شیرینی خرمایی درست کن براشون ، اگه چیزای شیرین دوست دارن شیرینی هایی که با خرما درست میشه رو براشون درست کن که مثل شکر ضررم ندارن

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

گاهی بادوم بزن

گاهی گردو

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خوبه زیاد شیرین نکن  دور از جون دیابت نگیرن یوقت

بچه‌های من اصلا بهشون شکلات و... نمیدم کیک خونگی هم همیشه شکر نصف دستور میزنم بجاش برای شیرین شدنش پوره کدو یا سیب یا موز میزنم

زیادیش خوب نیست غذای تخمیریه 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

عزیز اصلا این کارو نکن

من کل بچگی پسرم بهش کیک دادم 

بزرگ شد خیلی سودای بدنش بالا رفت

طبیب طب سنتی گفت کیک سودازاست

چون غذا خیلی سنگینیه  تخم مرغ زیادش خیلی بده. وحشتناکه.

هر روز می‌خوردتازه هم بود

کاش زمان به عقب بر گرده

عادتشون بده چیزا مقوی طبیعی مثل عسل ارده کره محلی سرشیر محلی خرما شیرمحلی  روغن زرد مغزیجات و......

رشد وسلامت تو ایناست