2777
2789

منی که مرگ تدریجی تنها برادرم تو بیمارستان را دیدم چرا باید الان هنوز چیزهای کوچیک عصبیم کنند،وقتی وجب به وجب بیمارستان راه میرفتم میگفتم هیچ چیز دیگه برام مهم نیست تودنیا بهترین نعمت سلامتی خودت و عزیزانته الان فراموش کردم ولی😔

یک هفته دیگه بچه دومم به دنیا میاد ولی من همش عصبی بودم الان بدتتتتر شدم.داغ برادرم روحم را زخمی کرده بی محبتی های خانواده شوهرم فرق گذاشتناشون عصبیم کرده

رفلاکس دختر ۵سالم افسردم کرده

اینکه می تونم از پس بچه دوم برمیام یانه مضطربم کرده.این که نه خواهری دارم نه برادری که حتی باهاش تلفنی حرف بزنم....

وهمه اینا از من یه ادم عصبی و پرخاشگر و زودرنج درست کرده

بخدا وقتی عصبی میشم و شروع میکنم از همه عالم بد میگم ناسزا میگم بعدش پشیمون میشم ازخدای خودم خجالت میکشم و می ترسم که نکنه خدا دوباره منو با عزیزانم امتحان کنه ولی بازم...😔احساس میکنم تموم اتفاقاتی که تو زندگیم افتاده من الانم را ساخته.من اینجوری نبودم خیلی شاد و سرزنده بودم.ولی بازم خودم را نسبت به یه سری مقایسه میکنم ومیگم من خیلی خیلی ناشکرم.خدایا منو ببخش😔

اینا عوارض بارداریه انشاالله خوب میشی هفته دیگه همش حالت خوبه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا عوارض بارداریه انشاالله خوب میشی هفته دیگه همش حالت خوبه

امیدوارم همینجور باش از بس به زمین و زمان فوش دادم جونی برام نمونده دیگه خودم خندم میگیره😅

فکر کنم دیوونه هم شدم

امیدم به همینه که از بارداری باشه وگرنه سر از فارابی هم درمیارم مرحله بعد

عزیزم حساسیت های دخترت برطرف نشد ریفلاکسش جی

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘