2777
2789

میگه طلا غرور زنه زیبایی زنو دوبرابر میکنه و ازاین چرتو پرتا همچیو ربط میده به طلا ینی یجوری بحثو میکشونه به طلا 

میخام بدل طرح طلا بخرم منم بگم طلاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده ولی چقدر عقده ایه!!!

جاری منم طلا زیاد داره ولی نه زیاد استفاده میکنه نه اصلا این چرت و پرت ها رو میگه!کلا وضعش خوبه ولی اصلا اهل پز و کلاس نیست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

هنوزم این افکار چرتو پرت هست؟😐😐😐

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

خاک تو سرم گفتم خیلی دوسدارم

الان بگو دوست ندارم توی یه استایل همش یه مدل استفاده کنم دوست دارم مناسب هر استایل اکسسوری استفاده کنم  یا مثلا النگو خیلی قدیمی شده و دم‌دستی برای سن بالاهاس دوست دارم از ساعت مارک خوب و یه دستبند ظریف استفاده کنم از این حرفا

سعی کن اونم قدیمی نشون بدی دیگه 

پشیمونم 

بهش بگو ارزش انسان به شعور و ادب اون شخصه نه به یک تیکه طلا بگو یک تیکه فلز هیچ وقت ارزش یک انسان رو ...

اینو بگم میگ داری میسوزی منم گفتم اره خیلی خوبه انشالا دوبرابرشو بخری النگوهات ۱۲تا بشه