2777
2789
عنوان

طلاق💔

418 بازدید | 54 پست

دوستان کسایی که میدونند لطفاً راهنمایی کنند من خودم بخوام اقدام به طلاق کنم باید چیکار کنم ؟!

چه مشکلاتی هست وقتی زن خودش اقدام میکنع راهنماییم کنید لطفاً 

خودت درخواست بدی مهریه بهت نمیرسه 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونه رو ترک کنی ناشزه میشی و بهت نفقه نمیرسه(عدم تمکین)اما در مورد مهریه میتونی اول از اداره ثبت اقدام کن اگه چیزی داره توقیف کن

من یه کاربر قدیمیم که از سال ۹۷ تا الان شونصدتا اکانتم به چوخ رفته 😁✌
تو دوران عقدم

باکره ای؟

اگه آره نصف مهریه بهت میرسه همین فردا برو اداره ثبت توقیف کن البته قبلش برو دفتر خدمات قضایی درخواست اجراییه مهریه بده

من یه کاربر قدیمیم که از سال ۹۷ تا الان شونصدتا اکانتم به چوخ رفته 😁✌

باید بری درخواست طلاق بدی ودرخواست طلاقت از نظر قانونی باید موجه باشه اگه موجه نباشع باید شوهرت رضایت به طلاق بده اگه نده حدود6-5سالی باید بری وبیای تا بتونی طلاق بگیری 

مهریه تم میتونی درکنارش بذاری اجرا شاید اگه از تمام مهریه ت یا یه بخشی از مهریه ت بگذری شوهرت راضی به طباق بشه به هرحال یه پروسه نسبتا طولانی هست که باید طی کنی

کاربرسابقم تا ابد  همیشه بدترین ها قویت میکنه بهترین ها دلتنگت میکنه..
کی اینو تو مخ شماها فرو کرده؟

من خواستم اقدام کنم دادسرا بهم گفت، گفت اول مهریه باید اجرا بزاری تا تکلیف مهر روشن شه البته اگه بخوای 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜