2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با همسر😍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 102 پست
حتما حتما هر طوری هست بچه رو عادت بده کم‌کم خطرات رو بهش یاد بده و قانون ها رو و ببرش بیرون و پیاده ...

چشم عزیزم حتماااا

ممنون که راهنماییم کردی😍یه سوال دارم بنظرتون از چندسالگی بچه رومیشه گذتشت مهد؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااا کوفتم میکنه انقدر غرمیزنه ک زود باش.من ک انقدر نرفتم بیرون باشوهرم ک وقتی میریم حس میکنم ب ...

ولی اینو خوب اومدی اونایی ک دست تو دست هم با آرامش قدم میزننا اونارو ک میبینی میخوای یا اونا ترور کنی یا خودتونو😶😂

چشم عزیزم حتماااا ممنون که راهنماییم کردی😍یه سوال دارم بنظرتون از چندسالگی بچه رومیشه گذتشت مهد؟

از زمانی که بتونه خوب صحبت کنه و بلد باشه خوب و بد رو و مسایل رو توضیح بده

که اگر مسأله ای پیش اومد متوجه بشی و بتونه بهت بگه و بدونه چی خوبه و چی بد 

حدود چهار سال 

ولی خانه بازی و مهد ساعتی یکم زودتر هم میشه 

تو چرا انقد منی😐😂بیا خواهرم پس تنها من این مشکلو ندارم🥲😂

داشتم این تاپیکومیخوندم تودلم گفتم خدایا پس فقط من بدبختم تنهام این مشکلودارم دیدم شماپست منولایک کردی.دیگه پیاده روی، پارک، دور دور باماشین هیچکدومو نداریم باهم.کافه رستوران ک اصلااا.دیگه خریدنمیرم باهاش ابرومو پیش فروشنده هامیبره.جوری ک فروشنده هایجوری نگام میکنن فکرمیکنن من کم دارم خلم😅

همین الان از کوهنوردی اومده خوشبحالش من از تنهایی خسته شدم

میدونی جالبیش اینه میگه دوستای من فلانن نمیزاره برم باهاشون جایی... انقد میگم میای خونه یکم حرف بزن و اینا... خونه هم میاد همش سرش تو گوشیش... 

💙♥💜
داشتم این تاپیکومیخوندم تودلم گفتم خدایا پس فقط من بدبختم تنهام این مشکلودارم دیدم شماپست منولایک کر ...

میدونم قشنگ درکت میکنم نیمه گمشده ی بدبختیت منم اصن😂غصه نخور نمیدونم ک چیکار کنم از دستشون برا من خانوادشو بهونه کرده

ولی اینو خوب اومدی اونایی ک دست تو دست هم با آرامش قدم میزننا اونارو ک میبینی میخوای یا اونا ترور کن ...

شاید باورت نشه یه بار رفتیم خیابون انقدر برام غریبه بود دوتایی بیرون رفتن ک حواسم نبود شوهرمم هست داشتم یه راه دیگه رومیرفتم🤦‍♀️😂😂

میدونم قشنگ درکت میکنم نیمه گمشده ی بدبختیت منم اصن😂غصه نخور نمیدونم ک چیکار کنم از دستشون برا من خ ...

ماکلی سراین موضوع دعواکردیم گفتم حتما کسرشانت میشه بیرون بامن دیده شی.چیم بده تیپم ظاهرم ک همیشه یه بهونه ای میاری

میدونم قشنگ درکت میکنم نیمه گمشده ی بدبختیت منم اصن😂غصه نخور نمیدونم ک چیکار کنم از دستشون برا من خ ...

میدونی بیشترازچی زورم‌میاد.داداشش عشق تفریح بازنشه خیابون کافه پارک مهمونی هرجابگی پایس میبرش.اونوقت این بدردنخور نصیب من شده.حتی همه داماداشون یکسره بیرونن بااینکه سنشون ازشوهرمنم بیشتر ولی حتما اخرهفته بایدبرن بیرون.اونوقت منه بدبخت یه ادم بی درک بی خیال افتاده گیرم ک درستم نمیشه بازبون خوش بادعوا همه راهی امتحان کردم.دیگه خودمو زدم به بیخیالی

میدونی بیشترازچی زورم‌میاد.داداشش عشق تفریح بازنشه خیابون کافه پارک مهمونی هرجابگی پایس میبرش.اونوقت ...

آره مث بابابزرگا رفتار میکنن دلت میخواد بپوکه ب قول خودت سنشون کم اما رفتارشون مث بابابزرگای غرغرو

شاید باورت نشه یه بار رفتیم خیابون انقدر برام غریبه بود دوتایی بیرون رفتن ک حواسم نبود شوهرمم هست دا ...

اوخی بمیرم برات ی جوری میکنن آدم دوس داره کارتو بدن دستش بره بگرده خودش با خیال راحت خریدشو کنه😑منت اینارم نکشه ولی تنهایمم نمیزارن جایی بریما😂