2777
2789
عنوان

دوقلوهای سه سالم کل روز در حال دعوان😭😥چیکار کنممم!!؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سرگرم بشن و بازی کنید با سه قلوها..و کتاب بخون براشون حالت قصه شعر که دعوا کار بدیه و ....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ای خواهر این روزا اینقدر عصبیو روانی شدم که اصلا حوصله شونو ندارم

عزیییزم .. میفهمم سخته ایشالا بزرگتر که بشن این سختی هام کمتر میشه اونوقت با عشق می شینی بازی کردن هاشونو نگاه میکنی 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

فقط وقتی اوضاع داره خیلی بد میشه برو وسط وگرنه بچت بذار بزنن همو بازی کنن همش نگو نکن نکن وقتی دیدی دیگه کارخطری می‌کنن مانع شو.من دیدم کسی که دوقلو پسرداره،والا اینا اینقددهمو میزنن مادره خیالش نیست.میگه اینقد گفتم زبونم مو در آورده دیگه ولشون کردم😀🤣🤣

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

زدن خودتون که خیلی خیلی بده، هر موقع بچتون شما رو زد باید دستشو بگیرید ، خیلی با احن جدی بگید بهش که زدن نداریم ، من خیلی قوی هستم و بلدم از خودم مراقبت کنم، خیلی دوست دار ولی این کارتو هیچ دوس ندارم

در موزد روابط بینشون هم دنبال مقصر نباشین، فقط یه راه جایگزین پیدا کنید، استفاده از وسایل رو نوبتی کنید و جدی باشید

زدن خودتون که خیلی خیلی بده، هر موقع بچتون شما رو زد باید دستشو بگیرید ، خیلی با احن جدی بگید بهش که ...

خودمو که نمیزنم

وقتی هم منو میزنه دخترم بهش میگم کار بدیه و... 

ولی دخترم به شدت یه روحیه زورگویی داره😢