2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از بحث...

393 بازدید | 29 پست

بچه ها تو رو خدا بگین چیکار کنم. من دانشجوام تو یه شهر دیگه حدود ۱۷ ۱۸ ساعت فاصله داره با شهر خودمون. هم اتاقی هام یکیش خیلی نزدیکه به خونشون یکیش هم حدود هفت ساعت فاصله داره. حالا عروسی خواهرشه. امروز زنگ زدن بهش از خونه گفتن کلا خانواده ش کرونا گرفتن حتی عروس داماد اما میخوان مراسمو بگیرن چون کارتا رو پخش کردن. حالا من و اون یکی هم اتاقیم هی بهش اصرار که نرو...چون بره حدودا دو سه روزه برمیگرده. میگیم یکم هم به فکر ما باش. من خودم خیلی وقته نرفتم خونه کلی با استادا هماهنگ شدم که هفته دیگه بتونم برم دلمم خیلی تنگ شده اگه مریض شم نمیتونم برم دیگه... اون یکی هم اتاقیمم مریضه اصلا کرونا واسش سمه. حالا هی به این میگیم خب مجازی بگو برات فیلم بگیرن و اینا میگه نه که نه... اصلا به شما چه؟ ولله روم نمیشه برم به سرپرستی بگم... بگم هم اابته کاری ندارن چون فعلا که چیزی نشده. نمیدونیم چیکار کنیم واقعا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بود با جون یک انسان بازی کنم به خدا قسم نمیرفتم. چون هم اتاقی دومم بیماری زمینه ای داره حتی ...

بهش بگین اگ مریض شد نیاد خابگاه 

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
عزیزم شمااگه عروسی خواهرت بود بهت میگفتن نرو مجازی عکس بفرستن.خودت قبول میکردی واقعا؟😐

اون یکی هم اتاقیم بیماری زمینه ای داره ... جون اون مهم تره یا عروسی خواهر سوم؟؟؟