2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از بحث...

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 29 پست
اگه قرار بود با جون یک انسان بازی کنم به خدا قسم نمیرفتم. چون هم اتاقی دومم بیماری زمینه ای داره حتی ...

كسي كه بدنش تا اين حد ضعيفه و سرماخوردگي براش سمه نمياد تو خوابگاه زندگي كنه كه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر کرونا شدید بگیره که اصلا نمی تونه این راه رو برگرده

به خدا آرزوی بد ندارم ولی گفتم خدایا اگه مریض شد لطفا همون دو سه روزه معلوم شه چون قطعا مریض میشه دیگه مامان باباش و همه خونوادش شدید مبتلا شدن

عزیزم چه انتظاری داری از هم اتاقیت عروسی خواهرش نره؟

اولا ک تا علامتدار نشه احتمال سرایتش خیلی خیلی پایینه

پس دو روزه بره بیاد شما مریض نمیشی

دوما شما دوتا ماسک بزنید تو اتاق تا اون اومد خیالتون راحت باشه

نباید از دیگری توقع داشت،یه راه حل برا خودت پیدا کن

نمیشه ک عروسی خواهرش نره

پزشک عمومی

كسي كه بدنش تا اين حد ضعيفه و سرماخوردگي براش سمه نمياد تو خوابگاه زندگي كنه كه 

تا حدی درسته ولی خود من بیماری زمینه ندارم الان بگم خب فدای سرت برو خوش بگذرون منم به جهنم که میخوام برم خونه و بقیه رومبتلا کنم؟ یا بگم نه تو برو ریسک کن من یک ماه کلا برنامه هام رو میندازم عقب. از خونشون زنگ زدن گفتن نیا. میگه نه میرم.حتی خود خواهرش یه زنگ نمیزنه بگه میای نمیای باباش گفته نیا. 

اگه کروناشون شدید باشه ک نمیتونن مراسم بگیرن

حتما در حدی هست ک سرپا باشن!پس همون در حد سرماخوردگیه،ک الان شایع شده همه دارن میگیرن

شما زیاد نگران نباش

قطعا کار اونا اشتباهه ک با وجود مریضی عروسی میگیرن

شماهم ب سرپرست خوابگاه اطلاع بدی ممکنه دوستتو راه ندن بعد از برگشتنش

به نظر من فقط با ماسک از خودوون محافظت کنین،همین

پزشک عمومی

اگه کروناشون شدید باشه ک نمیتونن مراسم بگیرن حتما در حدی هست ک سرپا باشن!پس همون در حد سرماخوردگیه، ...

دعا کن تو رو خدا... مرسی ک امید دادی. به خدا از شدت دلتنگی دارم میمیرم اصلا طاقت ندارم بگن دو سه هفته دیگه تو خوابگاه بمون اونم مریض...! 

اگه قرار بود با جون یک انسان بازی کنم به خدا قسم نمیرفتم. چون هم اتاقی دومم بیماری زمینه ای داره حتی ...

ببین عزیزم فامیلش نیست ک نره بزرگترا تصمبم گرفتن ک مراسم بگیرن ایشونم باید  من خودم حاضر نیستم عروسی خاهرم ازدست بدم انشالله ک مریض نمیشن شما دنبال یه راه حل دگ باشبن

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
دعا کن تو رو خدا... مرسی ک امید دادی. به خدا از شدت دلتنگی دارم میمیرم اصلا طاقت ندارم بگن دو سه هفت ...

من پزشکم این جرفارو همینجوری نمیگم اصلا نگران نباش تا اون علامتدار نشه نمیتونه سرایت بده ولی بعد برگشتنش حتما دوتا ماسک بزن هیچی نمیشه

پزشک عمومی

ببین عزیزم فامیلش نیست ک نره بزرگترا تصمبم گرفتن ک مراسم بگیرن ایشونم باید  من خودم حاضر نیستم ...

فقط تصمیم گرفتیم تند تند بهش زنگ بزنیم اگه صداش گرفته بود یا بیمار بود فورا سرپرست رو در جریان بزاریم. فقط ما نیسنیم بحث کل خوابگاهه. 

عزیزم شما یه دلتنگی ساده رو طاقت نداری و میگی حتما باید بری پیش خانواده ت

اون وقت چطور توقع داری اون بنده خدا عروسی خواهرش رو نره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
تا حدی درسته ولی خود من بیماری زمینه ندارم الان بگم خب فدای سرت برو خوش بگذرون منم به جهنم که میخوام ...

نميتونين بگين نرو فقط وقتي اومد ازش بخوايين ماسك بزنه و كمي با فاصله با شما بشينه و با شما غذا نخوره 

انقدر تو خوابگاه بهم سخت نگيرين 

ضمن اينكه كرونا ضعيف شده 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
اون یکی هم اتاقیم بیماری زمینه ای داره ... جون اون مهم تره یا عروسی خواهر سوم؟؟؟

وقتی اومد شماماسک بزنیدازش فاصله بگیرید.به سرپرست خوابگاه توضیح بدین شرایط هم اتاقیو شاید اتاق خالی بود ک برین