2777
2789
عنوان

ژل گونههه

73 بازدید | 8 پست

بچه ها هر طرف یکم و نیم سی سی مصنوعی نمیشمممم؟ 

مشاوره کلینیک میگیره هر طرف 2 سی سی بزن ولی زیادهههه

کسی تجربه ایی داره فردا میخوام بزنم توروخدا هرکی زده ج بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم گونه م رو بزنم میترسم تابلو شه  بنظرم ۲ سی سی زیاده  ۱/۵ خوبه  کلینی ...

ارههه حس میکنم شبیه پلنگاااا اینستا میشم 

باز یک و نیم بهتره 

گونه صورت و شاداب تر نشون میده اگه دوست داری بزن نهایت 6 ماه تا ی سالم موندگاری داره

همون فیلر را بزن هر سمت هم ۲ تا بزن بعد هم کم کم اگه مجدد لازم بود یا تو ترمیم بزن لااقل میری یه تغییر بکنی ۲ سیسی هیچی نیس معلوم نمیشه یکم تغییر میشه یک سیسی که دیگه اصلا معلوم نیس تازه یه مقداریش هم بعدا جذب میشه

همون فیلر را بزن هر سمت هم ۲ تا بزن بعد هم کم کم اگه مجدد لازم بود یا تو ترمیم بزن لااقل میری یه تغی ...

ببین میدونم ولی نمیخوام کسی متوجه بشههه خانوادم میگن پس انداز کن و از ونان که توقع دارن فردا بفهمن ژل زدم کلی غز میزنن انتظار دارن کل پولمو به اونا تقدیم کنم 

بگمم ندارم میگن ژل واجب نیست و.. 

چون صورتم لاغره نمیخوام یهو تغییر کنم 

اها درسته پس همون کم را بزن اگه دیدی هیچ تغییری حاصل نشد مجدد تو ترمیم بیشتر کن ولی من برا کات هر سمت یه سیسی زدم اصلا فرقی نکرد همونجا گفتم یباره دست به کار شدم و درد میکشم یک و نیم دیگه زد یعنی هر سمت دو نیم سیسی تازه اونم یه مقدارش جذب شد ولی تابلو نیس یکم فرق کرده یه کوچولو