یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون فیلر را بزن هر سمت هم ۲ تا بزن بعد هم کم کم اگه مجدد لازم بود یا تو ترمیم بزن لااقل میری یه تغییر بکنی ۲ سیسی هیچی نیس معلوم نمیشه یکم تغییر میشه یک سیسی که دیگه اصلا معلوم نیس تازه یه مقداریش هم بعدا جذب میشه
همون فیلر را بزن هر سمت هم ۲ تا بزن بعد هم کم کم اگه مجدد لازم بود یا تو ترمیم بزن لااقل میری یه تغی ...
ببین میدونم ولی نمیخوام کسی متوجه بشههه خانوادم میگن پس انداز کن و از ونان که توقع دارن فردا بفهمن ژل زدم کلی غز میزنن انتظار دارن کل پولمو به اونا تقدیم کنم
اها درسته پس همون کم را بزن اگه دیدی هیچ تغییری حاصل نشد مجدد تو ترمیم بیشتر کن ولی من برا کات هر سمت یه سیسی زدم اصلا فرقی نکرد همونجا گفتم یباره دست به کار شدم و درد میکشم یک و نیم دیگه زد یعنی هر سمت دو نیم سیسی تازه اونم یه مقدارش جذب شد ولی تابلو نیس یکم فرق کرده یه کوچولو