2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم چ هدفی داره ب نظرتون

369 بازدید | 28 پست

من و جاریم حدودا ۳ ساله ک باهم قهریم حتی بیشتر از ۳ سال سر ی سری چیزا ک تقصیر جفتمون بود اوایل ازدواج من ینس ۴ سال پیش خانواده شوهرمم با این جاریم بد بودن هرجا میشستم ازش بد میگفتن حتی خواهر شوهرم نزاشت وقتی پاگشا کرد برم خونش گفت دعا میده بهت الان ۳ ساله باهم دوست شدن رابطه من با خواهر شوهرم بد نیس خوبه ولی هر دیقهههه داره از اون جاریم یچه هاش خونش همه چیش پیش من تعریف میکنه هروقت منو میبینه از اونا میگه مثلا میدونه پدرشوهرم‌پسر منو خیلی دوست داره چند شب پیش شام خونش بودیم‌میگف بابا عاشق دختر  اونه میگه وقتی میبینمش مثل ی تشنه آن ک سیراب میشم واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنه من هیچ واکنشی نشون نمیدم‌یا ی لبخند میزنم یا خودمو سر گرم‌میکنم یا نهایتا میگم اهان ولی اون ول نمیکنه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریه زیرزیرکی کار خودشو کرده و دور از چشم شما محبت میکنه به خانواده همسر.

مشخصه موفق هم بوده و تاثیرشو گذاشته.

جلو شما نشون نمیدن ولی قطعا روابطشون خوب شده.

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

باید با خواهر شوهرت قهر میکردی نه جاریت 

خواهر شوهرت کمبود داره حسوده

بهش بی تفاوت باش بگو آره نوشه باید دلش تنگ شه 

از زندگیشون میگه بگو خدا بیشتر بهشون بده وهمیشه خوشحال باش مخصوصا با شوهرت

جاریه زیرزیرکی کار خودشو کرده و دور از چشم شما محبت میکنه به خانواده همسر. مشخصه موفق هم بوده و تاث ...

من‌میدونم رابطشون‌خوبه ما ۴ تا جاری ایم خونه ماها فقط دعوا ب دعوت میاد وای خونه اون هر هفته میره شبم‌میوفته من اصلا برام‌نیس بهتر نیاد ولی واقعا میره رو مخم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
جاریه زیرزیرکی کار خودشو کرده و دور از چشم شما محبت میکنه به خانواده همسر. مشخصه موفق هم بوده و تاث ...

شما اصلا چیزی نگو و بیخیال باش

فقط دیگه پشت سرش اصلا چیزی نگو کلا درموردش حرف نزن.اونا هم میگن نه تایید کن نه رد فقط نگاه کن و حرفو عوض کن.به مرورو متوجه میشن جلو شما درموردش صحبت نکنن.

خودت باش و با خانواده شوهر خوب باش.

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
باید با خواهر شوهرت قهر میکردی نه جاریت  خواهر شوهرت کمبود داره حسوده بهش بی تفاوت باش بگو آر ...

من همونجورم اصلا از جاریم‌پیش اینا حرف نیمیزنم‌ک اتو ندن دستشون ولی وااااقعا دیگه رو مخمه با جاریای دیگم اینجوری نیستا فقط با منه

اصلی کاری به کارش نداشته باش مثل خواهرشوهرای منن حتی میخوان اسمم منو صدا بزنن اشتباهی اسم اونو میبرن

من الان سال به سالم نمیرم اینقد ناراحت میشن پیش خودم میگم اهمیتی ندارین برام

بش بگو مگه نمیگفتی خوب نیس و فلان

چند بار گفتم اخرین‌بار گفتم والا پیش من انقد بد گفتید گفتم فلانی شماره چ عزیز شد ی دفعه مگه نگفتی نرو خونش دعا خودت میکنه گفت نه من گفتم میری ی چیز میشه بین شما زن وشوهر فردا میگی این مارو دعا خور کرد منم‌گفتم مگه من وشوهری اختلافی داشتیم ک چیزی بشه