2777
2789
خیلی بچه ای. واقعا با ب هم زدنت لطف بزرگی ب پسره میکنی. اصلا جنبه شوخی نداری 

منم شوخی کردم چرا حرفا اون شوخیه حرفا من جدیه

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر
تازه تاپیکا قبلش زده با پسر قرار گذاشته پس نامزد نبوده بیخیال😐

تازه نامزد کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوخی کردم چرا حرفا اون شوخیه حرفا من جدیه

باشه عزیزم ببین تو زندگیت سعی کن همیشه با هر حرفی جبهه نگیری. اگه جواب اونجوری نمیدادی الان دعوا نمیشد باهم خوشو خرم بودین. اینجوری اعصاب خودت رو هم خورد کردی. منم مثل خودت بودم خیلی موقعیت ها خوب و بخاطر زبونم خراب کردم. اگه واقعا میدونی اصلا هیز بازی و خیانت نیست جبهه نگیر 

باشه عزیزم ببین تو زندگیت سعی کن همیشه با هر حرفی جبهه نگیری. اگه جواب اونجوری نمیدادی الان دعوا نمی ...

ن اصلا اهل این کارا نیست ولی با شوخی شروع شد و .....دعوامون شد منم هیچی نگفتم فقط گوشی رو قطع کردم

عین نامزد من خوشش نمیاد گوشی روش قطع کنم 😐

حرص نخور الکی کاریه ک شده ! توام نباید گوشیتو خاموش میکردی طفلک اومده بود دیدنت وقتی هم بهت بهت پیام داد طوری رفتار نکن ک منتظرش بودی 

عین نامزد من خوشش نمیاد گوشی روش قطع کنم 😐 حرص نخور الکی کاریه ک شده ! توام نباید گوشیتو خاموش میک ...

ینی بهش پیام ندم الان؟

به اندازه کافی بهش بی محلی کردی، کاری هم کرده چند برابر جوابشو دادی الانم دنبال پیامی بفرستی براش تا اعماق وجودشو بسوزونی؟!! نامزدته یا دشمنت؟!دختر خوب کمی آرام باش و کمی هم محبت چاشنی زندگیت بکن. موفق باشی

به اندازه کافی بهش بی محلی کردی، کاری هم کرده چند برابر جوابشو دادی الانم دنبال پیامی بفرستی براش تا ...

حرصم گرفته خو.واسم سخته از دیشب سراغم و نگرفته بهش پیام دادم جوابم و نداد😔

به اندازه کافی بهش بی محلی کردی، کاری هم کرده چند برابر جوابشو دادی الانم دنبال پیامی بفرستی براش تا ...

بنظر شما بهترین تصمیم چیه واسه من

هم دلتنگشم هم ناراحتم هم زورم داره جواب پیامم و نداده از صبح دارم دیوونه میشم

جفتتون مقصرین ! یکی باید کوتاه بیاد. منم اولا مث تو بودم بهش پیام نده زنگ بزن جواب داد که داد نداد د ...

اخه زنگ بزنم نمیدونم چی بگم بهش.