2777
2789
عنوان

کیا ژل گونه زدن؟

528 بازدید | 13 پست

بچه ها من صورتم خیلیییی لاغر شده میخوام ژل گونه بزنم مشاوره گفت هر طرف 2 سی‌سی بزن جمعا 4 سی سی میشه ولی به نظرم زیاده 

کسی تجربه ایی نداره؟ 

گفتم واسه شروع هر طرفمو یه سی‌سی بزنم اگه نیاز بود ترمیم بازم بزنم 

بهتر نيست؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدم ولی اینم در نظر داشته باش که هر چقد بزنی یه سی سی جذب میشه حالا یا ژل لب یا ژل گونه

مثلاً اگه میخوای ژل لب بزنی باید بجای یه سی سی دو سی سی بزنی چون یه سی سی جذب میشه همون یه سی سی میمونه برات

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
نه همون دوسی سی خوبه اگه صورتت لاغره من هرطرف یک ونیم سی سی زدم

آره ولی دو سی سی زیاده شبیه پلنگاااا میشم😅

عکس گونه هاتو میفرستی لطفاااا 

نهایت هر طرف 1و نیم بزنم دیگه 

نمیخوام غیر طبیعی ام باشم

ژل خوبه یا چربی؟چقدر موندگاری دارن؟

چربی تقریبا دائمیه ولی بعد مدت طولانی شکلشو از دست میده خودشو انگار میندازه 

ژل موندگاریش کمه کلی اصلش همینه که بره دیگه و ژل های دائمیم وجود داره که مثه چربی بعد یه مدت زشت میشه 

ژل هم ماندگاریش حدودا واسه برندای مختلف شیش ماه تا یک ساله ولی مثلا اونی که شیش تا هشت ماه ماندگاری داره بعد دوماه درصد زیادی ازش جذب میشه و خیلی کم میمونه بعد ۸ ماه دیگه کلش رفته ولی بازم فرم خوبش میمونه 

بهتره قبل جذب شدن دوباره بزنی که دیگه کامل جذب نشده باشه

از سی‌سی 1200 شروع میشه به بالا  که من همینو میزنم فعلا

عزیزم شما ژل گونه زدید؟؟ راضی هستی ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......