خداکنه. ولی فک نکنم چون خودم خوب نشدم الان حسرت به دلم مونده بتونم یبار موهام کوتاه کنم
همش به پشت میخوابونیش؟
چون سر بچه نرمه زود حالت میگیره
به پهلو بخوابونش
(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمیهراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمینهای سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهرههایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاریاش به مردگان زندگیبخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خودش به پشت میخوابه. مگه پشتش بالش بزارم نچرخه
خب یه بار به پهلو چپ یبار به راست بخوابونش
بالشت بذار که نچرخه خوب میشه
چون همش به پشت خوابیده سرش حالت گرفته
(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمیهراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمینهای سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهرههایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاریاش به مردگان زندگیبخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
ما میگیم کله لری بعدم کله لری رو قشنگ میدونن وقتی بچه ای به دنیا میا میگن سرشو صاف بذارید که کله لری شه، خواهرزاده من بچه بود کلش خیلی کج و کوله بود 😁 خواهرم نگرانش بود الان بزرگ شده کلاس دوم اگه بدونی چقد باهوش و عاقله تازه دیگه از ظاهر بد سرش خبری نیست
خودمم همینجوری ام ولی مامانم متوجه نشده که درمان کنه الان شوهرم همش مسخرم میکنه
ضایه کن بابا اصلا محل نده بگو تو رشتی نشدی کجای دنیارو فتح کردی کله کتابی ،خربزه ای، بگو کاش همه چیش عین خودم شه کله قیافه عقل و شعور به جز شانسش که از شوهر هیچ شانسی نیاوردم ،مردای دیگه فقط زناشونو تعریف میکنن اونوقت توچی اینجوری بگو بزار خجالت بکشه ینی چی که مسخره میکنه
منم خودم موردی نمیبینم تو سر بچه، اقوام شوهرم عیب میزارن رو بچم همش
باباش باید ضایه کنه همون فامیلاشو ینی دوتاتون ،بگین خداروشکر بچم سالمه و من و باباش ایرادی نمیبینیم اما حالا شما میخای ایرادی چیزی در بیاری از بچه اونجاشو نمیدونم دلیلش چیه!! ما که خودمون از بچمون راضی هستیم و خداروشکر میکنیم که صحیح و سالمه