2777
2789
عنوان

مشکل از منه؟

72 بازدید | 3 پست

با اینکه ۱۷سالمه همه همسن های من 😐واسه پسرا غش ضعف میرن کافیع از کناره پسره رد بشن وایی دیدی چقدر جذابع و من هرچی نگاه میکنم هیچ نقطه جذب کننده نمی‌بینم...

همه رفیقام رل دارن ولی من تا حالا رل نزدم😐نه پاک معصوم باشم نه هیچکس به چشمم جذاب نیومده اونقدر این میله زیاد شده که مامانم واقعا تعجب میکرد می‌گفت تو اصلا حس داری ؟

از این دختر درس خونا یا چشم گوش بسته ها نیستم که بگم آره سرم توی کاره خدمه اینم نیست که هیچ حسی به جنس مخالف نداشته باشم کلن سرد باشم نه...

ولی هیچ پسری برام جذاب نیست خیلی سعی کردم از کسی خوشم بیاد ولی نشده رفیقام با ذوق میان تعریف میکنن اره فلانی چی گفت چیکار کردیم بقیه هم یه جوری مشتاق گوش میدن...

اما من برعکس یا خدمو مشغول میکنم یا جامو عوض میکنم طبیعیه واقعا؟

اره منم تقریبا واقعا حوصله هیچ مردی ندارم هیچکدوم جذبم نمیکنن

طبیعیه آیا؟

من واقعا دوست دارم وارد رابطه بشم ولی هیچکس برام خاص نیست نه اینکه آدم پر توقع باشم نه ولی اصلا نمیتونم به چشم دیگه آیی به هیچ پسری نگاه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه آیا؟ من واقعا دوست دارم وارد رابطه بشم ولی هیچکس برام خاص نیست نه اینکه آدم پر توقع باشم نه ...

خوب اره عزیزم این یعنی عاقلی گول هر کسی با هر ظاهری نمیخوری واقعا هم درستش همینه چون روابط بی اساس هم باعث افسردگی و بدبختیه برا یه دختر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم