۷..۸ ماهه پیش خیلی اتفاقی دست زدم زیر چانم دیدم سفته من اصلا هیچوقت دست نمیزدم اون شب ی پست سرطان غده لنفاوی دیده بودم کنجکاو شدم دست زدم شاید از مدت ها قبل هم بوده من نمیدونستم ..بعد سریع رفتم دکتر گفت اصلا نگران نباش اگر چیزی بود خیلی بزرگتر بود یا چندتا بود یا آزمایش خون گرفت گفت همچی نرمال هست و آنتی بیوتیک داد خوردم کلی دیدم نرفت ۱ ماه بعدش رفتم ی دکتر دیگه گفتم سونو بنویس پوست رفتم دادم جواب سونو رو نشون چندتا دکتر دادم همگی گفتن سایزش ۶ میل هست کوچکه اصلا نگران کننده نیست و از همه مهم تر راکتیو هست یعنی سرطانی نیست پس برو زندگیتو کن به مرور میره خیلی نگرانم چرا نمیره دندون خراب زیاد دارم صورتم جوش میزنه اما اینا علتش نیست
ی دختر کوچولو دارم بیش از حد بهم وابسته هست حتی یه حموم نمیتونم برم میگه نرم دلم برات تنگ میشه شب و روزم شده ترس نکنه سرطان باشه تکلیف بچم چی میشه خدایا من هیچکس و ندارم حتی یک روز بچم و بدم دستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا عاقلی؟۵۰تا دکتر رفتی گفته چیزی نیس بازم نگرانیخواهرمم چن ساله ک داره ولی چیزیشم نیس دکتر رفته گف ...
نمیدونید سایزش چقدر بوده ؟؟
آخه ما تو شوهرمون یا شهر های اطراف متخصص خون یا غدد یا عفونی نداریم من از یک سایت پزشکی معتبر پرسیدم چندروز پیش همشون گفتن نگران کننده نیست فقط یکیش گفت باید نمونه برداری کنی از همون حرفش بیش از حد ترسیدم
نمیدونید سایزش چقدر بوده ؟؟آخه ما تو شوهرمون یا شهر های اطراف متخصص خون یا غدد یا عفونی نداریم من ا ...
سایزش نمیدونم ولی خیلیم کوچیک نیست اینا غده های لنفاوی ورم کرده بجا مونده از گلودردهای عفونی هستن ک خوب درمان نشده
خواهرمم میترسید بهش گفتم عزیزم اگ این چیز خطرناکی بود آخه ۱۰سال میموند اونجا تو چطوری الان زنده ای پس دیگه خیالش راحت شد و پیگیری نکرد واقعا هم چیزی نبود