2777
2789

۷..۸ ماهه پیش خیلی اتفاقی دست زدم زیر چانم دیدم سفته من اصلا هیچوقت دست نمیزدم اون شب ی پست سرطان غده لنفاوی دیده بودم کنجکاو شدم دست زدم شاید از مدت ها قبل هم بوده من نمی‌دونستم ..بعد سریع رفتم دکتر گفت اصلا نگران نباش اگر چیزی بود خیلی بزرگتر بود یا چندتا بود یا آزمایش خون گرفت گفت همچی نرمال هست و آنتی بیوتیک داد خوردم کلی دیدم نرفت ۱ ماه بعدش رفتم ی دکتر دیگه گفتم سونو بنویس پوست رفتم دادم جواب سونو رو نشون چندتا دکتر دادم همگی گفتن سایزش ۶ میل هست کوچکه اصلا نگران کننده نیست و از همه مهم تر راکتیو هست یعنی سرطانی نیست پس برو زندگیتو کن به مرور می‌ره خیلی نگرانم چرا نمیره دندون خراب زیاد دارم صورتم جوش میزنه اما اینا علتش نیست 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

ی دختر کوچولو دارم بیش از حد بهم وابسته هست حتی یه حموم نمیتونم برم میگه نرم دلم برات تنگ میشه شب و روزم شده ترس نکنه سرطان باشه تکلیف بچم چی میشه خدایا من هیچکس و ندارم حتی یک روز بچم و بدم دستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا  عاقلی؟۵۰تا دکتر رفتی گفته چیزی نیس بازم نگرانی

خواهرمم چن ساله ک داره ولی چیزیشم نیس دکتر رفته گفته  این چیز خاصی نیست     نترس عزیزم فکر منفی نکن   این افکارت بدتره تا اون غده کوچولوی بی ضرر

عزیزم یه وقتایی سلول ها زیاد تکثیر میشن ولی سرطانی نیستن برای همین درمان لازم نیست. شما اگر دیدی بزر ...

خب من از کجا بفهمم واقعا بزرگ تر شده یا نه دست که میزنم انگار مثل همون موقع هست ممکنه غده لنفاوی که تو سونو زده راکتیو سرطان بوده یا سرطان شده باشه ؟

خب من از کجا بفهمم واقعا بزرگ تر شده یا نه دست که میزنم انگار مثل همون موقع هست ممکنه غده لنفاوی که ...

نه اگر بود تشخیص میدادن و توی جاهای دیگه بدنت علائم پیدا میشد. بیخیالش بشو انقدر بهش فکر میکنی خدایی نکرده جذبش میکنی

وا عاقلی؟۵۰تا دکتر رفتی گفته چیزی نیس بازم نگرانیخواهرمم چن ساله ک داره ولی چیزیشم نیس دکتر رفته گف ...

نمی‌دونید سایزش چقدر بوده ؟؟

آخه ما تو شوهرمون یا شهر های اطراف متخصص خون یا غدد یا عفونی نداریم من از یک سایت پزشکی معتبر پرسیدم چندروز پیش همشون گفتن نگران کننده نیست فقط یکیش گفت باید نمونه برداری کنی از همون حرفش بیش از حد ترسیدم

نه اگر بود تشخیص میدادن و توی جاهای دیگه بدنت علائم پیدا میشد. بیخیالش بشو انقدر بهش فکر میکنی خدایی ...

آخه میترسم نرم دکتر یچیزی باشه بدتر بشه از یک طرفم ب هیچ عنوان توان دکتر رفتم ندارم از استرس

ی دختر کوچولو دارم بیش از حد بهم وابسته هست حتی یه حموم نمیتونم برم میگه نرم دلم برات تنگ میشه شب و ...

سرطان اصلا وجود نداره 

تجمع مواد زایده یا همون عفونته 

یه مدت هفته ای یک بار نور ه ی زرنیخ دار بزن بدنت سودا داره 

خوب میشی 

آدما از اسمش میترسن ازبین میرن

یاهم ازشیمی درمانی میمیرن

هیچی نیست نگران نباش 

نمی‌دونید سایزش چقدر بوده ؟؟آخه ما تو شوهرمون یا شهر های اطراف متخصص خون یا غدد یا عفونی نداریم من ا ...

سایزش نمیدونم ولی خیلیم کوچیک نیست    اینا غده های لنفاوی ورم کرده بجا مونده از ‌گلودردهای عفونی هستن ک خوب درمان نشده 

خواهرمم میترسید بهش گفتم عزیزم اگ این چیز خطرناکی بود آخه ۱۰سال میموند اونجا تو چطوری الان زنده ای پس    دیگه خیالش راحت شد و پیگیری نکرد واقعا هم چیزی نبود