2777
2789
عنوان

فسنجون

205 بازدید | 25 پست

بچه ها میشه بگید چجوری فسنجون درست میکنید...🥲🤗

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که بلد نیستم ولی واقعا خوشمزس  بزن یوتوب

مرسی عزیزم

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

من گیلانی درست میکنم فرق میکنه کمی

متاسفانه فسنجونهای سبک دیگه رو دوس ندارم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
من گیلانی درست میکنم فرق میکنه کمی متاسفانه فسنجونهای سبک دیگه رو دوس ندارم

میشه بگید گیلانی چجوری درست میکنید

من گیلانی درست میکنم فرق میکنه کمی متاسفانه فسنجونهای سبک دیگه رو دوس ندارم

فرقش چیه عزیزم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

من با مرغ درس کردم عالی شد اول قطعه مرغ فلفل زردچوبه  زدم سرخ کردم  کنار گذاشتم بعد تو روغنش گردو اسباب  شده تفت داده  یه لیوان اب یخ ریختم یساعت پخت بعد مرغ ریختم مجدد یه لیوان اب یخ ديگه  و حدود نیم ساعت پخت تو ماهیتابه پیاز تفت دادم با یک قاشق رب و سه قاشق رب انار تفت دادم قاطی بقیه مواد تو قابلمه کردم و شعله کم کردم گذاش غلیظ  بسه روغن  بندازه  خیلی خیلی  خوشمزه شد دلم خاست

گردو رو آسیاب کن دو بار 

دوتا پیاز بزرگ رنده کن (هر چی پیاز بیشتر بهتر )با نمک و زردچوبه تفت بده گردو رو بریز و تفت بده آب سرد بریز تا وسط قابلمه بزار چند ساعت بجوشه ۳ یا ۴ بار یخ بنداز کامل روغنشو پس بده .بعد گوشت قلقلی درست کن یکی یکی بنداز تو خورشت .رب انار بریز درشو ببند جا بیفته اگه ملس دوست داری شکر بزن 

فرقش چیه عزیزم

گرد رو تفت نمیدیم

ترشدرست میکنیم

کمی گلپر میزنیم

قدیمی ترها مرغم سرخ نمیکنن من سرخ میکنم 

کمی دلار(مخلوط سبزی محلی)میزنیم در حد یک قاشق

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
فرقش چیه عزیزم

گردو رو هم خیلی اسیاب میکنیم در حد به روغن افتادنش 

گرد رو تفت نمیدیم ترشدرست میکنیم کمی گلپر میزنیم قدیمی ترها مرغم سرخ نمیکنن من سرخ میکنم  ک ...

شمالیا دستپختشون عالیه.قطعا خوشمزه تره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

پیاز رو دنده میکنم تو کره تفت میدم بعد مرغ رو اضافه میکنم یه کم تفت میدم.نمک و زعفرون میزنم.بعد گردوی آسیاب شده رو میریزم.بعد آب میریزم روش.دو سه ساعتی باید بپزه.رب انار و شکر رو بعد از اینکه آب ریختی اضافه میکنی مقدارش هم بستگی به ذائقه خودتون تازه.ترش دوست داری یا ملس یا شیرین.باید بچشی و اضافه کنی.