2777
2789

همه تو خونه شون گل دارن و یا از کادوی گل خوششون میاد

ولی من اصلااا اینجوری نیستم

گفتم برای خونم گل بگیرم شاید علاقه‌مند بشم ولی دوساله دوتا گلدون گل دارم

ولی اصلااا علاقه ندارم و بزور بهشون رسیدگی میکنم

ازون ور خواهر خونش پره گله و همش با عشق درمورد گلاش حرف میزنه

ولی من برام اصلا حرفاش قشنگ نیست

کسی مثل من هست؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حوصله رسیدگی به گل گیاه ندارم ولی یکی بهم گل هدیه میده دوست دارم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

من من من 🤣🤣

تو خونم باشن متنفرم (چون چن تا داشتم خشک شدن یکیم مونده داغون شده نمیدونم دیگ چکارش کنم 😐آینه دق شده)

ولی خونه بقیه میبینم خوشم میاد 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
من حوصله رسیدگی به گل گیاه ندارم ولی یکی بهم گل هدیه میده دوست دارم 

الان این دوتا گلم دارن خراب میشن 

تو دلم میگم بهتر 

چون واقعاا اصلاا گل دوست ندارم

و بزور نتونستم تو خودم علاقه ایجاد کنم

گیاه که اصلا دوست ندارم تو خونه بخوای نگه داری نمیدونم والاه چه علاقه ای داشته باشم به یه شاخه و چند تا برگ سبز اینا😐

گل های تزیینی هم زیاد مثل بقیه دوست ندارم اونجوری که همه میگن دوست داریم گل کادو بگیریم

والاه چندان علاقه ای ندارم خب که چی😐

بلاخره یکی پیدا شد مثل من باشه

برای یک زندگی معمولی 🖤

من من من 🤣🤣 تو خونم باشن متنفرم (چون چن تا داشتم خشک شدن یکیم مونده داغون شده نمیدونم دیگ چکار ...

منم همین دوتا گلدون دارن خراب میشن تو دلم میگم بهتر

اصلاااا نتونستم ارتباط برقرار کنم

دلم میخواد خونم خالی از گل باشه هیچ انرژی ازشون نمیگیرم 

گیاه که اصلا دوست ندارم تو خونه بخوای نگه داری نمیدونم والاه چه علاقه ای داشته باشم به یه شاخه و چند ...

منم فکر میکردم فقط خودم اینجوریم😆

خواهرم میگه تو استثنایی همه زنها گل دوست دارن

ولی من میگم اصلاااا دوست ندارم

منم همین دوتا گلدون دارن خراب میشن تو دلم میگم بهتر اصلاااا نتونستم ارتباط برقرار کنم دلم میخواد خ ...

منم 😐🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀