2777
2789

من تا حالا دوبار طلا گم کردم. دومین بارش همین دیروز. دارم روانی میشم از وقتی ازدواج کردم دوبار مال از دست دادم  یکبارم شوهرم حلقشو گم کرد حالم خیلی بده رابطمونم کلا خوب پیش نمیره موندم چیکار کنم

چی گم کردی دیروز ؟

یعنی دستبند و گردنبند و...اینا بوده قفلش باز شده افتاده؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه شوهرم 

انگشتر نشون خودم 

پلاک و زنجیرم 

دستبندم 

اخریش واسه لحظه سال تحویل همین سال بود انگشتر خوشگلی داشتم که با دستبندم ست بود دستبندم سرجاش بود اما انگشترم... 🥲

پولای نقدم ، لوازم آرایشی های که هنوز پلمپ بودن، مدارکم و تقریبا هر چی برام مهمه رو جلو چشمام بردن و من فقط تونستم هر بار گریه کنم و قسم بخورم اینبار بیشتر حواسمو جمع می‌کنم و بازم دارن میبرن 🥲 چند روزی سخته بعد اروم میشی اما چشمت همیشه دنبالشون می مونه هر چی که برق بزنه خیال میکنی طلاته حتی اگه ده سال از گمشدنش گذشته باشه و هزاران بار کل اون منطقه رو تو بیرون ریخته باشی از اول چیده باشی 

حلقه شوهرم انگشتر نشون خودم پلاک و زنجیرم دستبندم اخریش واسه لحظه سال تحویل همین سال بود انگشتر خوشگ ...

درکت میکنم بخدا نه آدم بدی ام نه دزد نه حرومخور نمی‌دونم خدا چرا انقد برام روزای بد میسازه

آویزه گردن بندم بود

همیشه چک کنین جوش خورده باشه 

اکثرا جوش نمیزنن و بعد خرید خودتون باید بدین اون حلقه رو جوش بزنن که در نیاد 

هم مال قفل هم آویز

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

همیشه چک کنین جوش خورده باشه اکثرا جوش نمیزنن و بعد خرید خودتون باید بدین اون حلقه رو جوش بزنن که در ...

شوهرم میگه ۲۰ ملیون قیمتش بود سه تا برگ گل بهش آویزون بود. نه جوش نخورده بود وگرنه انقد راحت کنده نمیشد

درکت میکنم بخدا نه آدم بدی ام نه دزد نه حرومخور نمی‌دونم خدا چرا انقد برام روزای بد میسازه

دقیقا همین احساسو داشتم سر آخری 

از همه طرف بد آورده بودم خانواده خودم مشکل خیلی خیلی بزرگی براشون پیش اومده بود از یه طرف زندگی مشترکم داشت داغون میشدم از یه طرف طلام گم می شد از یه طرف وام می خواستیم بگیرم اون جور نشد و عیره و غیره .... هر سمتی می رفتم نمی شد انگار خدا نمی خواست برام داغون داغون بودم پارسال خدا ببخشه دست به کفر زده بودم داشتم دیوونه میشدم اما ببین روزای خوبتم میاد به مالی که از دست دادی فکر نکن روزی دهنده خداست تو فکرشو نمی کنی اما چندین برابرش وارد زندگیت میشه اصلا نمی دونی چطور جبران شد مهم خودتو شوهرتین و رابطتون مال دنیا میاد و میره با غصه خوردنم بر نمی‌گرده  شوهرم به چیزی اول زندگیمون گفت بهم منم به تو میگم عزیزم واسه چیزی که با پول درست میشه یا جبران میشه غصه نخور  

دقیقا همین احساسو داشتم سر آخری از همه طرف بد آورده بودم خانواده خودم مشکل خیلی خیلی بزرگی براشون پی ...

شوهرم حتی بهم نگف فدای سرت ناراحت نباش. حتی موقعی که رفتم بگردم دنبالش نیومد کمکم تو ماشین نشسته بود. وام منم جور نمیشه. از وقتی ازدواج کردم بدشانسی میارم