2777
2789

دخترم۵ ماهشه دکتر گفته من شیر گاو و سویا و کنجد و یه سری چیزها رو نخورم. بعضی وقتها کمی شیر خشگ هم میدم چون کارمندم لازم میشه. به شیر ببلاک حساس بود و اذیت شد. شما شیر بز استفاده کردین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله . دکتر گفت نخور خودتم، البته شیر خشگ رو دکتر ببلاک رو معرفی کرد. اما نمیسازه بهش

اهان نمیدونستم سخت شد هم رفلاکس هم آلرژی.ببلاک ک شیر سختیه ب خیلی از بچه ها نمیسازه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
اهان نمیدونستم سخت شد هم رفلاکس هم آلرژی.ببلاک ک شیر سختیه ب خیلی از بچه ها نمیسازه

اولش کولیکم داشت. خیلی سخت بود. حالا از وقتی ببلاک میدم شبها دلش درد میکنه. با اینکه کلا ۱ پیمانه میدم عادت به شیشه داشته باشه

اولش کولیکم داشت. خیلی سخت بود. حالا از وقتی ببلاک میدم شبها دلش درد میکنه. با اینکه کلا ۱ پیمانه می ...

میدونم چی میگی بچه منم هم کولیک داشت هم رفلاکس با این تفاوت ک کلا هم شیرخشکی بود هر روز ی مدل عوض کردیم تا ی شیری ک بهش ساخت و پیدا کردیم اونم برای هر قوطیش کل شهر و زیر و رو میکردیم‌ خیلی کمیاب بود

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧

عزیزم دختر منم حساسیت به پروتئین گاو داشت شیر اپتامیل پپتی میدادم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیزم دختر منم حساسیت به پروتئین گاو داشت شیر اپتامیل پپتی میدادم 

ممنون که گفتین. دکتر به من گفت خوشمزه نیستن، درسته؟ 

الان دخترم خیلی بهتره اما خوابش خیلی بده، نیم ساعت یا یکساعت یکبار بیدار میشه