2777
2789

من سه شنبه هفته پیش برای اولین بار آزمایش دادم ۵۰۶بود بعد دوشنبه این هفته رفتم ازمایش برام

۲۰۰< زده 

یعنی چیییییی😭دارم دیونه میشممممم 

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡

دخملییی😍😍😍😍

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوشو یجاباید میرفتی بهتربود...اگ لکه بینی نداشتی مشکلی نیس نگران نباش نشون دکتربده

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

نگران نباش،ازمايش اولى با دومى فرق داره،اولى ازمايش تيتر بتا بود و دومى ازمايش بتا بعنى فقط بالاترين رنج اون ازمايشگاه نوشته ميشه و كنارش > داره،كه فقط ميگه شما باردارى،اگه دقت كنيد اسم ازمايش فرق داره يكى تيتر داره يكى خالى

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
هردوشو یجاباید میرفتی بهتربود...اگ لکه بینی نداشتی مشکلی نیس نگران نباش نشون دکتربده

دقیقا هر دوشو یه ازمایشگاه رفتم😭🥺نمیدونم چرا بتای دقیق برام نزدن

نگران نباش،ازمايش اولى با دومى فرق داره،اولى ازمايش تيتر بتا بود و دومى ازمايش بتا بعنى فقط بالاترين ...

🥺اره توجه کردم دعام کن شنبه برم چیزی نباشه

نوشته بالای ۲۰۰دیگه  نگران نباش یجا عدد دقیق زده یجا فقط گفته مثبته یعنی از۲۰۰بیشتر که احتما ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺امیدوارم کردییییی