2777
2789

سلام دوستان گلم. من دیگه واقعا از دست خودم خسته شدم. نمی‌دونم این ویژگی که دارم به درونگرا بودنم ربط داره یا نه. ولی از وقتی یادمه اینجوری بودم. مثلاً زیاد دلم نمیخواد برم بیرون. ترجیح میدم توی خونه بمونم. یا مثلاً روزایی که صبح فرداش قراره برم جایی با خودم میگم امروز نمی‌رم جایی چون فردا می‌خوام بیرون یا از روز قبلش حالم بده استرس دارم بی حوصله میشم. بخاطر هر موضوعی خیلی استرس میگیرم به خصوص وقتی می‌خوام برم بیرون. مثلاً فردا صبح قراره برم سرکار از صبح حالم بده دلشوره دارم ناراحتم. چیکار کنم ؟

بیشتر معاشرت کن بیشتر بیرون برو 

این حست خدایی نکرده افسردگی میاره

الان من توو استراحتم باردارم محبورم بهاطر سلامتی بچه م‌بخوابم خونه باشم

انقد دلم میخواد ماشینوبردارم برم دربند همین الان

دلم داره میترکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو روان شناسیم . درونگرایی شما بیش از حد شده و کلا شما فردی هستی که برای هر چیزی زیادی فکر می کنی . پیشنهاد من اینکه از فکر کردن فرار کن . قراره بری بیرون؟ تا لحظه آخر بهش فکر نکن و سعی کن بیشتر عمل کنی . وقتی در یک اجتماع هستی سعی کن با افراد مختلف گفتگو داشته باشی حتی اگه بر خلاف میلت باشع

من دانشجو روان شناسیم . درونگرایی شما بیش از حد شده و کلا شما فردی هستی که برای هر چیزی زیادی فکر می ...

من ایینحوریم که از شدت استرس بیرون رفتن  مشکل عصبیو قلبی پیدا کردم . خونوادم یه جوری بزرگم کردن که حس میکنم همه میخوان بهم اسیب بزنن . کلی مشکل عصبی دارم از میگرن گرفته تا مشکل قلبی و روده ای. به نظرت من باید دارو درمانی شم؟

من ایینحوریم که از شدت استرس بیرون رفتن  مشکل عصبیو قلبی پیدا کردم . خونوادم یه جوری بزرگم کردن ...

امکان داره مدت طولانی رو افسرده بودی و بهش توجه نکردی و در نتیجه این مشکلات برات پیش اومده . پیشنهاد من اینکه اول پیش یک روان پزشک برو تا دارو بهت بده و درد هات کم کم خوب بشن . بعدش در کنارش پیش یه روانشناس برو که از ریشه مشکلاتت رو حل کنی و بتونی کم کم قرص ها رو کنار بذاری که بهشون عادت نکنی . 

من ایینحوریم که از شدت استرس بیرون رفتن  مشکل عصبیو قلبی پیدا کردم . خونوادم یه جوری بزرگم کردن ...

منم مشکل روده و معده ‌وعصبی دارم . شاید باید برم روانشناس. از همون اول خانوادم نمیزاشتن برم بیرون تنها . دقیقا عین شما