عشقه_آقاش مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 639 عنوان امکانش هست چهل هفتت رد بشه ولی زایشگاه بگه نمیشه زایمان کنی؟ 82 بازدید | 8 پست من تاریخم پنجمه هرجور شده باید زایمان کنم تمام فامیلامون اومدن شهرمون اگه زایمان نکنم خیلی بد میشه. امکانش هست چهل هفته برم بگم می خوام زایمان کنم برام امپولی چیزی بزنن؟ 1401/07/29 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ورپریده_جان عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 2082 🙄😐 با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
عاوین۲۲ عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 337 بخاطر فامیلا جووون بچه رو حطر ننداز👿👿👿👿 کاربری دست دو نفره دوتا دوستیم هردو همسن😍از بچگی باهم بودیم😍یکیمون مشکل بزرگی داره میشه برای حل شدن مشکلش صلوات بدی🥺
فرشته،سیبیلو عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 334 عزیزم تا موعدش زایمان میکنی بصورت طبیعی ولی اگه چهل هفته کامل بشه و بدنیا نیاد کوچولوتون بله یا امپول فشار یا سزارین بسته ب موقعیتتون انتخاب میکنن
Pocoyo1 عضویت: 1391/01/24 تعداد پست: 7349 خوب باید دردت بگیره که بتونی زایمان کنی امپول بزنن فوق یکم درد و اصلا نمیاد و اخرم سزارین اگه عجله داری برو سزارین فامیلات میزاشتن برایی بعد پا میشدن میومدن دیدن بچه!!!!!! انگاری میخوان بیان برای پذیرایی😑
گل_لاله عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 پنجم تازه وارد چهل هفته میشی چرا میزنن فک کنم ولی بذار خودت دردت بگیره نمیدونم قانون بیمارستانهای دولتی رو ولی بعد چهل هفته دکترا آمپول فشار رو میزنن اگه کسی خودش بخواد درد آمپول فشار خیلی شدیده ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
بیا_تا_گل_برافشانیم عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 من پنچ روز بعد از تمام شدن چهل هفته سزارین کردم فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم