2777
2789
عنوان

سونوی روز اول پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

HMG بود فک کنم ولی وقتی پرسیدم گفتن اینم باعث رشو و ازاد سازی تخمک میشه حالا ندونم😢

عزیزم با دکترت مشورت کن HMG برای افزایش رشد فولیکول میزنن و ممکنه به HCG برای آزاد سازی نیاز داشته باشی

دوره قبلی فولیکولات چه سایزی بودن؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم با دکترت مشورت کن HMG برای افزایش رشد فولیکول میزنن و ممکنه به HCG برای آزاد سازی نیاز داشته ب ...

باش عزیزم منم همین فکرو میکنم ندونم چرا HCGنداد بهم 

دوره قبلی روز 13دو تا فولیکول 16-15 داشتم ک روز چهارده همین امپول داد بزنم تخمکام گفت خوبن ولی ضخامتم 5 بود ک برا روز 13 کم بود ولی بازم دارو نداد بهم 😢واسه ضخامتم 

باش عزیزم منم همین فکرو میکنم ندونم چرا HCGنداد بهم  دوره قبلی روز 13دو تا فولیکول 16-15 داشتم ...

عزیزم ان شاء الله این دوره جواب بگیری

دکترت بر اساس شرایطت و آزمایش و سونوت بهت دارو داده باهاش مشورت کن ولی ریلکس باش حتماً نتیجه میگیری هرچقدر استرس بکشی بدتره 

عزیزم ان شاء الله این دوره جواب بگیری دکترت بر اساس شرایطت و آزمایش و سونوت بهت دارو داده باهاش مشو ...

ممنون عزیزم انشالله ♥

اره فقط واسه ضخامت دکتر سونو هم گفت کمه وگرنه تخمکات خوبه گفتم شاید همین باعث شه جنین لانه گزینی نکنه بازم با دکترم میحرفم 🥺ممنون ازت استرس ک انگار یه تیکه از وجودمه😢😂

ممنون عزیزم انشالله ♥ اره فقط واسه ضخامت دکتر سونو هم گفت کمه وگرنه تخمکات خوبه گفتم شاید همین باعث ...

برای حاجتت صلوات میفرستم شمام برای حاجت دل من یک صلوات مهمونم کن❤️❤️❤️

دکتر گفته بود قبل استفاده دارو چک بشه وضعیتم الان اخر، هفتس و تا شنبه باید منتظر بمونم😢تا دکتر چی ب ...

عزیزم قبلا دارو میخوردی دیگه خوب. شدی شاید خدا میخاد بهت نی نی بده

عزیزم قبلا دارو میخوردی دیگه خوب. شدی شاید خدا میخاد بهت نی نی بده

واقعا خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😍🥺

به دکتر سونو گفتم من یبارم تخمک نداشتم بدونه دارو تنبلی دارم اخه 

گفت من ک چیزی از تنبلی نبینم😢 نتونم با این تخمکا بگم تنبلی داری هنو موندم باورم نمیشه 

اها مگه تخمک تو پریودی هم رشد نمیکنه دکتر سونو گفت وضعیتت خوبه واسه اون تعجب کردم حالا از بین رفتنم ...

منم اینجوری شدم چند بار بزور با دارو تخمک داشتم ولی گاهی بدون دارو تخمک ۱۷ هم داشتم اون سری ک رفتم ای یو ای بدون دارو بود بعد چند وقتن رفتم دکتر سنو کرد گف تخمک ۱۷ برو برا ای یو ای و ک نشد 

دوراز تو الان کلا ندارم با دارو هم هییییچ ۱۲ میلیون دارو خوردم بعد ک رفتم گف اب تو هاونگ کوبیدی یدونه هم نداری 💔

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
منم روز ۴ پریود گف فولیکول ۱۷ داری و خوب نیس که اندازش اینه  دو ماه بود اینوفولیک میخوردم برای ...

دکتر سونو و دکتر خودم بر عکس هردو گفتن عالیه وضعیتت روز اول اینا ۱۵ بود گفتن احتمالا زود ازاد بشه 🥰