2777
2789
عنوان

سونوی روز اول پریود

3171 بازدید | 31 پست

خانوما روز اول پریود سونو دادم دو تا فولیکول 12-15 داشتم عادیه بنظرتون 🫤دکتر سونو گفت خیلی خوبه اخه من پلی کیستیکم تا حالا بدونه دارو تخمک نداشتم 😢تعجب موندم

من که سردرنیوردم کلا که بخام چیزیم بگم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی رفته بودی سونو؟

دکتر گفته بود قبل استفاده دارو چک بشه وضعیتم الان اخر، هفتس و تا شنبه باید منتظر بمونم😢تا دکتر چی بگه کنجکاوم چطور تخمک دارم با اینکه چند ساله نداشتم هر بار فقط گفتن فولیکول های ریز فقط اینبار اینبار بدون دارو روز اول تخمک داشتم قبلا بزور دارو میرسید به 15-16 اونم روز 13

چند دوره است که داری داروی محرک تخمدان استفاده میکنی؟

یه دوره استفاده کردم ماه قبل فقط الان رفتم سونو دوباره مصرف کنم ک دکتر سونو گفت تنبلی نداری دو تا فولیکول عالی هم داری 

یه دوره استفاده کردم ماه قبل فقط الان رفتم سونو دوباره مصرف کنم ک دکتر سونو گفت تنبلی نداری دو تا فو ...

طبق دستورات دکترت پیش برو و اینکه الان فولیکول هات تو این سایز هستند ممکنه تا روز تخمک گذاریت بزرگترم بشن

این ماه شانس بارداریت بیشتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب اگه پریود شدی اونا از بین رفتن با پریودی میان بیرون

اها مگه تخمک تو پریودی هم رشد نمیکنه دکتر سونو گفت وضعیتت خوبه واسه اون تعجب کردم حالا از بین رفتنم کاری ندارم تعجبم ک ده ساله یبار تو سونو اوایل پریود تخمک نداشتم تنبلیم شدید بود حتی چند بار با دارو هم تخمک نداشتم 

طبق دستورات دکترت پیش برو و اینکه الان فولیکول هات تو این سایز هستند ممکنه تا روز تخمک گذاریت بزرگتر ...

چشم تا شنبه باید منتظر بمونم یعنی این تخمکا رشد میکنن 😢ممنون عزیزم انشالله ده ساله منتظرم دعا کن

چشم تا شنبه باید منتظر بمونم یعنی این تخمکا رشد میکنن 😢ممنون عزیزم انشالله ده ساله منتظرم دعا کن

دوره قبلی چه آمپولایی تزریق کردی برای بارداری؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم