یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام. بعضی وقتا خیلی سخت میشه. دیگه طاقت ت طاق میشه. نمیدونی چیکار کنی! از همه بریدی و فکر میکنی خدا هم فراموش ت کرده. ولی بدون که به مو میرسه ولی پاره نمیشه...
✨حس ششم✨توی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
دقیقا من الان حال تورو دارم و کلی گریه کردم اگ بگم چمشکلاتی و چ دردایی دارم بقران برام گریه میکنین من داداشم ک تودریای خون غرق شده بود خودم با دستای خودم جمع کردم کشته شد جلو چشمام خیلی کم اوردم خدا باعث و بانیی و قاتلاشو نمیگیره خیلی ناراحتم صبرم تموم شده ولی بعد گریه کردن اروم شدم و بازم میگم خدایا واگذارن ب خودت ما ک کاری از دستمون برنمیاد
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …