2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

218 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من خیلی این موضوع ناراحتم کرده، پریودام اصلا منظم نیست. بین ۲۳ تا ۳۰ روز متغییر هست. روشی راه حلی چیزی میدونید که تنظیم کنم البته به جز قرص و دارو. چون برای اقدام نیاز دارم که تنظیم باشه.ممنون میشم راهنمایی کنید

همه چیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز برا تو خوبه برای من بین ۳۰ تا ۵۰ روزه آخرم با کلی زعفرون و دمنوشو حذف سردی به زور میاد خیلی ا ...

ایوای خیلی دیگه برای شما زیاد. خدایی خیلی این موضوع آزار دهنده اس

همه چیز 
نمیدونم. اما خوب پیدا کردن روز تخمک گذاری سخته اینجوری. مخصوصا اگر جنسیت خاصی مدنظرت باشه. 

کاش واقعا بشه جنسیت رو خودت اتنخاب کنی نمیدونم روش های الان تاثیر گذار هست یا نه البته اسی جان ببخش‌ حرفم بی ربط بود به تایپینگت

کاش واقعا بشه جنسیت رو خودت اتنخاب کنی نمیدونم روش های الان تاثیر گذار هست یا نه البته اسی جان ببخش‌ ...

آره واقعا کاش میشد. نمیدونم روش ها تاثیری دارن یا نه. اما آدم میگه بزار تلاش خودم رو کنم البته که در آخر هر چی خدا صلاح بدونه همونه. شاید اگر تلاشی هم نکنی باز همون بشه نمیدونم واقعا

همه چیز