2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

والا ماجرا اینه که شوهر من اصلا نظر من براش مهم نیس و وقتی یه حرفی رو میزنه باید اون کار رو انجام بدم حالا فرقی نداره یه مسئله جزیی باشه یا مهم

مثلا دو شب پیش پدر شوهرم مریض شد و بردنش بیمارستان، تو شهر خودمون...ما تو شهرستان زندگی می‌کنیم....من هم تا اینجا بود مرتب رفتم ملاقاتش و چون مادر شوهرمم مریض بود هی میرفتم خونشون کاراشو انجام میدادم و هر کاری که از دستم بر میومد انجام میدادم...حتی شب اول بستری شدن پدر شوهر من به شوهرم گفتم ما شب بخوابیم پیش مامانت گفت خستم و بریم و این حرفا...چون ما خونمون نزدیکشونه گفتم که دخترا برن و راحت باشن....ولی قبول نکرد...

حالا از دیروز پدر شوهرمو بردن مرکز استان بستری کردن چون حالش بدتر شده بود...مادر شوهرمم رفت خونه دخترش که تو همون شهره..گفت اینجوری خیالم راحت تره....حالا از صب شوهرم گیر داده بود بیا اینجا(خودشم رفته پیش باباش) یعنی خونه خواهرم و به مادرم برس....در حالی که خواهر شوهرم جوونه و دو تا دختر بزرگ دم بخت داره که قشنگ مواظب مادرش هستن....منم قبول نکردم گفنم میام ملاقات بابات ولی نمی‌تونم برم بمونم اونجا....خودشم قرار بود بیاد و بره سر کارش و فردابیاد.... گفتم تو این وضعیت نمی‌تونم سربار کسی شم و برم بگم چی؟ بکشین کنار بلد نیستین از مادرتون مواظبت کنین؟ اقا سر این موضوع روزگار منو سیاه کرد امروز....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ملایمت بهش بگی هم حالیش نمیشه؟ وقتی سه نفر مواظبشن دیگه شما بری کف پاشو سنگ پا بکشی؟ 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
وا مسخره،چه انتظاریه

دقیقا....شوهر خواهر شوهرمم خیلی حساسه به سر و صدا بچه منم خیلی شلوغ و پر سر صداس برا همین خیلی معذب میشم اونجا رفتنی....اصلا یه وضی دارم ک نگوووو

وا مگه نوکرشی .مگه دخترش پیشش نیست همون کاراشو انجام بده  شما این همه راه بری فقط برای اینکه ب ...

خیلی خودخواهانه و بی منطقه اصلا موندم چی بگم....اخرشم گفت بچه رو میام می‌برم ...گفتم بیا ببر انقد توام باباشی یه روزم تو نگهدار من یه نفس بکشم

خیلی خودخواهانه و بی منطقه اصلا موندم چی بگم....اخرشم گفت بچه رو میام می‌برم ...گفتم بیا ببر انقد تو ...

به روی خودت نیار عزیزم اگه بدعادتش نمیکردی اینجوری نمیگفت .

کم کم این عادت خودخواه بودن رو ازش دور کن با ملایمت و سیاست

با ملایمت بهش بگی هم حالیش نمیشه؟ وقتی سه نفر مواظبشن دیگه شما بری کف پاشو سنگ پا بکشی؟ 

همون اول که گفت خیلی ریلکس بودیم هر دو گفتم پیشنهاد من اینه که فردا که میای منم باهات میام برا ملاقات پدرت اصلا اجازه نداد حرفم تموم بشه....گفت حرفمو گوش کن من دارم بهت میگم....

دقیقا....شوهر خواهر شوهرمم خیلی حساسه به سر و صدا بچه منم خیلی شلوغ و پر سر صداس برا همین خیلی معذب ...

به شوهرت بگو یه چیزی که میگی بهش فکر کن و همه ی جوانبشو در نظر بگیر،همینجوری روی هوا یه چی نگو

به روی خودت نیار عزیزم اگه بدعادتش نمیکردی اینجوری نمیگفت . کم کم این عادت خودخواه بودن رو ازش دور ...

دقیقا خیلی بد عادت شده چون به زور خودم و مخالفت خانواده باهاش از کردم و هر کاری کرد جیکم در نیومد و کسی خبر دار نشد این شده اوضام

به شوهرت بگو یه چیزی که میگی بهش فکر کن و همه ی جوانبشو در نظر بگیر،همینجوری روی هوا یه چی نگو

اصلا همچین ادمی نیس که منطق قبول کنه نظراتشم کاملا احمقانس دقیقا این حرف شمارو زدم بهش

دقیقا خیلی بد عادت شده چون به زور خودم و مخالفت خانواده باهاش از کردم و هر کاری کرد جیکم در نیومد و ...

عزیزم هنوز دیر نشده با سیاست حرف خودتون رو به کرسی بنشونید و کم کم این عادت زورگویی رو ازش بگیرید.

بزار بچه رو ببره حال کنه تا متوجه بشه چقدر بچه داری سخته و شما در روز چقدر سختی میکشید

عزیزم هنوز دیر نشده با سیاست حرف خودتون رو به کرسی بنشونید و کم کم این عادت زورگویی رو ازش بگیرید. ...

خیلی ممنون از راهنماییت...امیدوارم بتونم قوی باشم و جلوی خواسته های غیر منطقیش وایسم

اصلا همچین ادمی نیس که منطق قبول کنه نظراتشم کاملا احمقانس دقیقا این حرف شمارو زدم بهش

پس تو هم باهاش بحث نکن و تا حد امکان کار خودتو بکن،اون کاری که فکر میکنی درست تره

پس تو هم باهاش بحث نکن و تا حد امکان کار خودتو بکن،اون کاری که فکر میکنی درست تره

خدا کنه انقد قوی باشم که بتونم از پس این کار بر بیام امروز برای اولین بار مقاومت کردم جلو خواسته اش