2777
2789
عنوان

توده در سینه

6024 بازدید | 20 پست

سلام شبتون بخیر

من ۲۱ سالمه

یه سال و نیمه پیش یه توده توی سینه م داشتم که برش داشتم و خوش خیم بود

بعدش دکتر گفت هر ۶ ماه سونو بده

سونو که همون موقع دادم فقط یه توده ی کوچیک تو سینه ی چپم بود که دکترم گفت همه دارن چیز مهمی نیست و اینا

چند روز پیش دوباره رفتم سونو

توی سینه ی راستم چند تا توده ی جدید بود که دکتر سونو گرافی گفت اینا چیز خاصی نیستن خوش خیمن و نیاز به جراحی نیست فقط باید هر ۶ ماه چک شن

و اون توده ی قدیمی توی سینه ی چپم یکم کوچیکتر شده بود

از وقتی اومدم خونه همش استرس دارم

الان که سینه ی چپم و خودم دست میزنم حس میکنم توده ی بزرگیه

گریه م گرفته دلم نمیخواد دوباره جراحی شم اخه

شنبه باید برم پیش دکترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بخاطر تین باشه که پریودم نزدیک بوده؟همین امروز پریود شدم 

منم یاهرخانومی دست بزنه انگار چیزای گرد میاد تو دستت مگ ن؟؟اینا واس همه هست

نزدیک پریودی سینه ها خساس تر میشه سفت میشه بیشتر حس میشه

نگران نباش خودت دست میزنی فک میکنی چیز خاصیه ولی نیست

منم یاهرخانومی دست بزنه انگار چیزای گرد میاد تو دستت مگ ن؟؟اینا واس همه هست نزدیک پریودی سینه ها خس ...

ایشالا

شنبه میرم پیش دکترم اونم معاینه کنه خدا کنه که دوباره جراحی لازم نباشه بخدا اصلا طاقت ندارم دیگه

چرا هفته ای دوبار ؟؟؟؟نهایت باید ی روز درمیون بخوری  به نظرم با ی پزشک دیگه هم صحبت کن چون تنه ...

اوایل قبل از جراحی هرروز میخوردم

بعد جراحی کرد یه روز در میون

شش ماه پیش چون خیلی توده کم شده بود گفت یه روز‌ در میون بخور

سلام گلم منم یه هفته هست فهمیدم توده ی هایپواکو توی سینم هست که احتمالا خوش خیمه. منم یه هفتست شب و‌روژ ندارم میترسم بدخیم بشه. یه سونوی دیگه که کارش مخصوص پستان هست نوبت گرفتم اونحاهم سونو کنه.شما چرا جراحی کردید؟ من خیلی میترسم