2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدین ؟

122 بازدید | 20 پست

من متاهلم. خواب دیدم عروسی پسر عمه ام با همین زنش هست ( پسرعمه ام متاهله)

بعد تو خواب ک پسرعمه ام تو عروسیش کنار زنش بود منم مهمون بودم روبروش بودم همه فکرش به من بود نه زنش !! 

نیاین بگین خیانتکاری و فلان. فقط خواب بوده😂😂😂

تعبیرش چیه؟؟؟؟ 

یه خواب دیگم دیدم. خواب دیدم دخترعمه ام که مطلقه هست عروسیشه با آقایی.  عمه منم خوشحاله 

اینم تعبیر کنید؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب زیاد میبینم  کسی رو میشناسین تعبیر خوابش حرف نداشته باشه

منکه نمیشناسم 

منم مثل تو زیاد خواب میبینم همشم میترسم بخوابم یعنی گوشی همش دستمه تا موقعی که خودبخود بخوابم😂😭

ولی باز هر خوابی دیدم تعبیر شده

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
منکه نمیشناسم  منم مثل تو زیاد خواب میبینم همشم میترسم بخوابم یعنی گوشی همش دستمه تا موقعی که ...

من عقد خواهرم بود شب قبل عقد خواب مادربزرگ خدابیامرزم( مادر پدرم) دیدم که کلی ماهی سرخ شده تو بشقاب پدرم می‌ریخت.  

اره

چون خواب تو زمانه دیگه تعبیری نداره. فقط دم اذان بح تعبیر داره ایشالا خیر  

تعبیر خواب زن چپ یعنی مردا اگه تو خواب عروسی بیینن غم. ولی شما چون زن هستی به معنی شادی و خبرهای خوش انشالله احتمالا

من عقد خواهرم بود شب قبل عقد خواب مادربزرگ خدابیامرزم دیدم که کلی ماهی سرخ شده تو بشقاب پدرم می‌ریخت ...

میدونی من یبار خواب دیدم سوار یه ماشین بودم توی تاریکیه شب خودم تنهاا بعدش وسط راه نزدیکای یه جنگلی منو از ماشین پیاده کردنو رفتن بعدش من همش توی تاریکی میترسم خیلی ترسیده بودم بعد یه نوری زد رو زمین بهم گفتن روی نور راه برو ما نگات میکنیم بعدش بیدار شدم

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
نه منم میزنم تو اینترنت تعبیر خوابامو میبینم عزیزم ماهی تو خوابت. نشونه خووووب و ثروت و مال فروان

اره نشانه خیر و شادیه 

که فردا عقد خواهرم بود 

شب قبلش خواب مادربزرگم دیدم !!!