2777
2789
عنوان

یه ترفند آشپری بیاید یادتون بدم

358 بازدید | 20 پست

سلام ، دو تا بوته سیر بگیرید ، پوستشو قشنگ بکنید ، بندازید تو شیشه، روشون هم آب بریزید ، درشو محکم کنید بزارید یخچال 

تا یکسال میمونه، هر وقت میخواید غذا درست کنید لازم نیست پودر سیر یا خود سیر بریزید ، از همون آبش بریزید ، عطر عالی داره، بعد که آبش رو برداشتید، دوباره روی سیرها آب بریزید بزارید یخچال ، مخصوصا برای روی باقالی پلو ،،، واخ واخ، مزه عقد و ازدواج میگیره👌😋😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پودرش رو میزنم 

یخچال اینقدر توش چیز هست ک ترجیح میدم چیزه اضافه توش نزارم 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

آب ساده یا ابجوش یا چی؟

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
ممنون ولی من بدم میاد سیر توی غذا برعکسش عاشق ترشی سیرم 

سیر ترشی رو خوردی تا دو روز باید عین تارزان در قعر جنگل زندگی کنی .منم دوست دارم ولی از عوارض بعدش میترسم 😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خراب نمیشه توآب؟

نه عزیزم ، آب تصفیه من میریزم قشنگ یکسال میمونه، هر عید میرم شمال کلی سیر میخرم تا آخر سال دارم، آبش یکم کوچولو کف می‌کنه که گاز خود سیره، اصلا خراب نمیشه

حالا مزه عقد و ازدواج چی مزه ای هس

اونم کپک میزنه ک میگنده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من مجردم، هنوز نمیدونم عقد و ازدواج چه مزه‌ای هست😄

مزه مادرشوهرمیده  

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
نه عزیزم ، آب تصفیه من میریزم قشنگ یکسال میمونه، هر عید میرم شمال کلی سیر میخرم تا آخر سال دارم، آبش ...

خب اصلا این چه کاریع

من هر سال سیرو میکس میکنم داخلش نمک میریزم که خراب نشه

و تا دو سال هم میمونه اینجوری