من خیلی کارم برام مهمه، حس میکنم زیادی جدیش میگیرم. اونقدری که از زندگی شخصیمم میزنم و حتی توی خونه هم فکرم درگیره. سرکار هم به شدت فشرده کار میکنم و پر مشغله هستم.
راهکاری دارید دوستان؟
قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.
سال های ابتدایی کار برای منم همینطوری بود ولی الان نسبت به قبل بهتر شدم، نه اینکه استرس نداشته باشم، استرس دارم ولی کمتر چون طبیعت کارم اینه، به هر حال راضی ام چون برای پیشرفت باید سخت تلاش کرد و گاهی تحت فشار هم بود
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی بیشتر سر کار فکر و ذهنم درگیره و سعی می کنم تو خونه خیلی به کار فکر نکنم
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
آره منم به این نتیجه رسیدم. ولی کارم رو هم که نیارم فکرش و اضطرابش همراهمه
نمی دونم اینی که میخوام بگم چقدر بهش باورداری ولی من هر روز صبح که آیت الکرسی میخونم کارا به طرز عجیبی روبه راه میشه وقت کم نمیاد کارا رو هم تلنبار نمیشه
همه چی عالی پیش میره
چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خب تو خونه مشغول کارهای خونه، خرید برای خونه، بیرون رفتن و دور زدن و ... هستم.
به نظرم شما یا حجم کارت خیلی زیاده یا استرس کار داری که حتی تو خونه هم به فکرشی
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
تازه شروع ب کار کردی؟ دقیقا تمام حالتات مثل منه و خیلی اذیت میکنم خودمو
نه عزیزم. تقریبا ده سال سابقه دارم. الانم مسیولیت جدید بهم دادن. دیگه نمیکشم. همسرمم تازه فوت شدن. به خودی خود ذهنم کشش نداره حجم کاری بالا هم پدرمو در آورده
قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.