2777
2789

من خیلی کارم برام مهمه، حس میکنم زیادی جدیش میگیرم. اونقدری که از زندگی شخصیمم میزنم و حتی توی خونه هم فکرم درگیره. سرکار هم به شدت فشرده کار میکنم و پر مشغله هستم.

راهکاری دارید دوستان؟

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

من کارای محل کارمورنمیارم خونه نه کار و نه فکر کار

اینجوری حالم خوبه 

قبلا که بخشی از کارا رومی آوردم خونه همش استرس داشتم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

سال های ابتدایی کار برای منم همینطوری بود ولی الان نسبت به قبل بهتر شدم، نه اینکه استرس نداشته باشم، استرس دارم ولی کمتر چون طبیعت کارم اینه، به هر حال راضی ام چون برای پیشرفت باید سخت تلاش کرد و گاهی تحت فشار هم بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کار برام خیلی مهمه

گاهی که حجم کار فشرده باشه تو خونه هم وقت میذارم

ولی بیشتر سر کار فکر و ذهنم درگیره و سعی می کنم تو خونه خیلی به کار فکر نکنم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
من کارای محل کارمورنمیارم خونه نه کار و نه فکر کار اینجوری حالم خوبه  قبلا که بخشی از کارا رو ...

آره منم به این نتیجه رسیدم.

ولی کارم رو هم که نیارم فکرش و اضطرابش همراهمه

منم کار برام خیلی مهمه گاهی که حجم کار فشرده باشه تو خونه هم وقت میذارم ولی بیشتر سر کار فکر و ذهن ...

چجوری میتونی تو خونه بهش فکر نکنی

آره منم به این نتیجه رسیدم. ولی کارم رو هم که نیارم فکرش و اضطرابش همراهمه

نمی دونم اینی که میخوام بگم چقدر بهش باورداری ولی من هر روز صبح که آیت الکرسی میخونم کارا به طرز عجیبی روبه راه میشه وقت کم نمیاد کارا رو هم تلنبار نمیشه

همه چی عالی پیش میره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چجوری میتونی تو خونه بهش فکر نکنی

خب تو خونه مشغول کارهای خونه، خرید برای خونه، بیرون رفتن و دور زدن و ... هستم.

به نظرم شما یا حجم کارت خیلی زیاده یا استرس کار داری که حتی تو خونه هم به فکرشی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
من وقتی تازه رفته بودم سرکار این شکلی بودم. رفته رفته که کارها رو خوب یاد گرفتم خیلی بهتر شدم‌ چند و ...

من نزدیک ده سال سابقه دارم. جنس کارم جوریه که خیلی گستردست و حداقل باید بیست سال سابقه داشته باشی‌که تازه یه حرفی برای گفتن داشته باشی. 

تازه شروع ب کار کردی؟ دقیقا تمام حالتات مثل منه و خیلی اذیت میکنم خودمو 

نه عزیزم. تقریبا ده سال سابقه دارم. الانم مسیولیت جدید بهم دادن. دیگه نمیکشم. همسرمم تازه فوت شدن. به خودی خود ذهنم کشش نداره حجم کاری بالا هم پدرمو در آورده

خب تو خونه مشغول کارهای خونه، خرید برای خونه، بیرون رفتن و دور زدن و ... هستم. به نظرم شما یا حجم ک ...

هر دو تاش با هم😁😁😁

اصلا وقت نمیکنم به خودم برسم

نه عزیزم. تقریبا ده سال سابقه دارم. الانم مسیولیت جدید بهم دادن. دیگه نمیکشم. همسرمم تازه فوت شدن. ب ...

آهان من تازه کارم فکر کردم بعدا بهتر میشم

واقعا بده احساس میکنم کل زندگیم شده کارم و میخوام ی خورده بیخیال تر بشم

خدا رحمت کنه همسرتون رو عزیزم متاسفم 

نمی دونم اینی که میخوام بگم چقدر بهش باورداری ولی من هر روز صبح که آیت الکرسی میخونم کارا به طرز عجی ...

عزیزم اینی که میگی از جنبه روانی ماجرا کمک میکنه. ولی واقعا حجم کارام زیاده. از ساعت کاریم به مراتب بیشتره.