2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق بودم ولی شکست بود

اون نشد یکی دیگه شهرو چرا اتیش بزنی اون راحت داره زندگیشو میکنه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

پرسیدم از نظر یه آقا چه اخلاقی برا خانم خوبه  چیش بد بود سوالم  چشم ها را باید شست

اقایون یه فکری به حال اخلاقای گل اندر چمن خودشون بکن که جامعه رو به گند کشیدن بعد بیان در این رابطه افاضات کنن 

People are asleep and when they die ,they waken 

اقایون یه فکری به حال اخلاقای گل اندر چمن خودشون بکن که جامعه رو به گند کشیدن بعد بیان در این رابطه ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 ای بنازممممممم قربون دهنت ناز نفست قنارییییی

یازدهمم.=۶

خوبه ولی یکم بیشترش کن برسون به ۸ سال آخرم برو ده به بالا انشالله میاری آزمونم زیاد شرکت کن دوستم اینجوری پزشکی آورد 

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!
اقایون یه فکری به حال اخلاقای گل اندر چمن خودشون بکن که جامعه رو به گند کشیدن بعد بیان در این رابطه ...

ببین نوشتم اقا تا اوناییکه خوششون نمیاد نیان درست بخون اولش 

اگه نظرم باب میلت نیست ریپلای نکن دوست عزیز ❤
۴۰۳ کنکور میدم تازه

ععع ببین من دانشجوی پزشکی که نیستم  و کلا ریاضی بودم از اول. نصیحتو اینام نیستش من خیلیارو دیدم.  شما اگه هدف داری و واقعا قصدت خوندنه قید دوستو رفیقو بزن چون وقتی هم کلاسیات بشن دوست بیشتر بهت حسودی میکنن بزار بگن بهت خرخون ولی تو دلشون حسرت میخورن بشین انقدر بخون که ببخشیدا جونت دربیاد! مفت و بیکار و علاف زندگی کردن به درد نمیخوره من سالای قبل کنکورم که هدفم کنکور بود خیلی با خودم حال میکردم اما الان ک خودمو گم کردم یه ادم به درد نخور هیچ انگیزه نداشتن خوب نیس

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ععع ببین من دانشجوی پزشکی که نیستم  و کلا ریاضی بودم از اول. نصیحتو اینام نیستش من خیلیارو دیدم ...

وواقعا ممنون واقعا میخوام به هدف من برسم.دوست هم ندارم همه هم کلاسین مامانم انقدر سر کم درس خوندنم قصه خورده موهاش سفید شده بابام هم ناراحته منم حالم بده خسته شدم از بس تلاش نکردم