اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
ععع ببین من دانشجوی پزشکی که نیستم و کلا ریاضی بودم از اول. نصیحتو اینام نیستش من خیلیارو دیدم. شما اگه هدف داری و واقعا قصدت خوندنه قید دوستو رفیقو بزن چون وقتی هم کلاسیات بشن دوست بیشتر بهت حسودی میکنن بزار بگن بهت خرخون ولی تو دلشون حسرت میخورن بشین انقدر بخون که ببخشیدا جونت دربیاد! مفت و بیکار و علاف زندگی کردن به درد نمیخوره من سالای قبل کنکورم که هدفم کنکور بود خیلی با خودم حال میکردم اما الان ک خودمو گم کردم یه ادم به درد نخور هیچ انگیزه نداشتن خوب نیس
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
ععع ببین من دانشجوی پزشکی که نیستم و کلا ریاضی بودم از اول. نصیحتو اینام نیستش من خیلیارو دیدم ...
وواقعا ممنون واقعا میخوام به هدف من برسم.دوست هم ندارم همه هم کلاسین مامانم انقدر سر کم درس خوندنم قصه خورده موهاش سفید شده بابام هم ناراحته منم حالم بده خسته شدم از بس تلاش نکردم