اومدم قهر خونه بابام ده روز حدودا نه زنگ نه پیام بچمم آوردم بهم توهین کرد و کتک گفتم ی لحظه گوشیتو بده اینجا رو درست کنم نداد و منم گفتم مگه چی داری و دعوا بالا گرفت سابقه خیانت شدید داره حالام حس میکردم خیانت میکنه اصلا هم دلش برا بچه تنگ نشده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد از جریان خیانتش گفتم چون مادرت بی نهایت عذابم داد دیگه مادری از تو نمیشناسم و چند ساله عید ب عید در حد نیم ساعت مادرشو دیدم اونم سر این موضوع خیلی ناراحته و ب خاطر مادرش
اوف چ بد من دلم برا بچم میسوزه میگم من ک دیگه دلم نمیخاد ازدواج کنم با کسی باهم زندگی کنیم ب خاطر بچ ...
منم همیجورم قراره هیچوقت ازدواج نکنم تا با بچم دوتایی زندگی کنیم
حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
من شرمنده روی بچمم و خجالت زده ک چرا با اینکه ادعا داشتم خیلی درس خوندم ی بچه رو آوردم وسط ی زندگی ب ...
دقیقا اینده یک بچه در خطره
حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫