اومدم قهر خونه بابام ده روز حدودا نه زنگ نه پیام بچمم آوردم بهم توهین کرد و کتک گفتم ی لحظه گوشیتو بده اینجا رو درست کنم نداد و منم گفتم مگه چی داری و دعوا بالا گرفت سابقه خیانت شدید داره حالام حس میکردم خیانت میکنه اصلا هم دلش برا بچه تنگ نشده
حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایرانسل اگه داره ایرانسل من شوهرتو تو گوشیت نصب کن اونجا میتونی پرینت در بیاری من این روشی به جاریم یاد دادم اونجا دید بود شوهرش با دوست صمیمیش حرفای غیر اخلاقی زدن دوستن البته فقط پیام تماس فقط تایم حرف زدن و شماره میوفته
ممنون.دعوامون شد شرو کرد کتک زدن بعد من و پسرمو از خونه بیرون کرد الان ۴ ماهه
حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
کتک زد بعد بیرونمون کرد منم زنگ زدم پاسگا بعد رفتم پزشک قانونی درکل میخوام جدابشم و قصد اشتی ندارم اگه تاپیکامو ببینی میفهمی چقد زجر بردم
لعنت به همچین مردایی کجا اشنا شدن؟ منم داغونم الان شوهرم با همکار خانومش خیلی راحته دارم اب م ...
تازه ب من میگه حق نداری بری خونه بابات یکسال تموم گفت حق نداری از خونه بری چون بچه ی من دستته و من گوش کردم و تو خونه از فکر خیال دیوونع میشدم و بچه کوچک را میزدم