2777
2789
عنوان

بزرگترین نعمتی که تو زندگی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست

پسرم مادرم خواهرم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم با اینکه زیاد کاری نیست و بیش از اندازه محبت میکنه واسه وقتی دو تا بچه که واقعاااا روزی هزار بار بیشتر شکر میکنم هر دقیقه میگم خدایا شکرت

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....

من یکی از خوش شانس ترین ادمایه خانواده ام 

پدر و مادرم سلامتن

نامزدم واقعا اقاست 

خودمم سالمم 

وجود خدارو تو تک تک ثانیه های زندگیم حس میکنم 

خدارو دارم عم ندارم 

میدونم همین چنو تا مشکلم هم به زودی حل میکنه

شکر شکککر هزار بار شکر برای همه چیز

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 
هرچی بیشتر فکر میکنم کمتر به نتیجه میرسم  مامانم یه عمل قلب خیلی سخت رو پشت ثر گذاشته و وضعیت ...

ان شاءالله همه ی مشکلاتتون حل بشه

تنتون سالم و دلتون خوش باشه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من یکی از خوش شانس ترین ادمایه خانواده ام  پدر و مادرم سلامتن نامزدم واقعا اقاست  خودمم ...

اینجور نگو عزیزم 🌹 خدای نکرده چشم میخوری من همسرم خ خوب بود انقد گفتم به همه اخلاقش کلا عوض شد

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
چفدر خوبه هرروز شکر گزاری بنویسیم سلامتی م

اره واقعا خیییییلی  خوبه

حس خوبی هم داره

نتیجه عالی هم داره

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم