2777
2789
عنوان

مشکل بی خوابی

1304 بازدید | 12 پست

دوستان اگر مشکل خواب دارید، این چند کار را انجام بدین:

۱. حتما هر طول روز و در نور خورشید، یک پیاده روی نیم ساعته برید. چون نور خورشید باعث میشه بدن بین روز و شب تمایز قائل بشه و چرخه خواب تنظیم بشه.

۲. اگر کمبود ویتامین D یا مشکلات تیروئید دارید دنبال درمان باشید.

۳. حتما هر شب، سر ساعت منظمی بخوابید. و در طول روز اصلا نخوابید. اگر خسته اید فقط دراز بکشید. چرخه خواب را باید تنظیم کنید. 

۴. یک روتین برای خواب داشته باشید. مثلا اگر ساعت ۱۱ شب می خوابید، از ساعت ۱۰ کم کم آماده بشین. خونه را نیمه تاریک کنید. تلویزیون و سر و صدا را خاموش کنید. ببینید چی آرومتون می کنه...مثلا دمنوش، یوگا و .

۵. اگر نیمه شب از خواب پریدید، به هیچ عنوان داخل تخت نمونید یا سراغ گوشی نرید. بیایید یک اتاق نیمه تاریک، کتاب بخونید یا مدیتیشن انجام بدین. به زودی خواب آلوده میشین..

۶.اگر افکار مزاحم دارید قبل  از خواب بنویسید داخل یک دفترچه تا ذهنتون آرام بشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام و درود دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون من خیلی مشکل خواب دارم ان شا الله بتونم با این روش ها به نتیجه برسم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دیگران بر تو نخواهند نوشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و درود دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون من خیلی مشکل خواب دارم ان شا الله بتونم با این روش ها ...

سلام دوست عزیز، امیدوارم مشکل خوابتون زودتر حل بشه.  

سلام عزیزم توی یه تاپیکی گفتین سوئد زندگی میکنی، سوال داشتم در مورد دارو تو سوئد، میشه جواب بدین؟&nb ...

بفرمایید.

بفرمایید.

مامانم سرطان داره و داروهاش چنوقتیه تاثیر زیادی نزاشته، بخاطر تحریما اکثر دارو ها ایرانی ان و بدرد نخور

از اشناهای دکترش گفت ک داروهای سرطان سوئد خیلی خوبه و اینا، میخاستم ببینم واقعا درسته؟ اطلاعی دارین در مورد داروها؟؟ 

مامانم سرطان داره و داروهاش چنوقتیه تاثیر زیادی نزاشته، بخاطر تحریما اکثر دارو ها ایرانی ان و بدرد ن ...

نه متاسفانه اطلاعی ندارم. و اینجا داروها به گروه بدون نسخه (مسکن،  و داروهای ساده) و با نسخه پزشک تقسیم میشن. و گروه دوم بدون نسخه پزشک، تهیه شون غیر ممکن هست. چون دولت بخشی از هزینه را میده.

نه متاسفانه اطلاعی ندارم. و اینجا داروها به گروه بدون نسخه (مسکن،  و داروهای ساده) و با نسخه پز ...

چقد خوب ک دولت هزینه رو میده 

اینجا هزینه های دارو بالا و ایرانی ان و بدرد نخور

بعضیا ک تو هلال احمر دارو میگیرن دیدم ک چقد هزینه های سنگین میدن.. خیلییی سخته.. اخرم اونجور ک باید خوب نیستن.. 

چقد خوب ک دولت هزینه رو میده  اینجا هزینه های دارو بالا و ایرانی ان و بدرد نخور بعضیا ک تو هل ...

اره می دونم عزیزم، خیلی سخته که هم نکران بیماری عزیزتون باشید و هم نگران تهیه دارو و هزینه ها. ما اینجا یک سوم حقوقمون برای مالیات هر ماه کسر میشه، ولی خب دولت برای سیستم درمانی کلی هزینه می کنند. 

اره می دونم عزیزم، خیلی سخته که هم نکران بیماری عزیزتون باشید و هم نگران تهیه دارو و هزینه ها. ما ای ...

کاش داروها خوب بودن حاضریم همه چیمونو بدیم و فقط مامانم خوب بشه و اذیت نشه... 

براهمین گفتم بپرسم شاید از داروهای سرطان اطلاع داشته باشین.. 

عزیزم اگه دوس داشتین میشه یکم از زندگی تو سوئد بگین 😍

خیلی دوسدارم برم ببینم این کشورارو، حالا ک نمیتونم لااقل بدونم چجوریه 😑🙈

کاش داروها خوب بودن حاضریم همه چیمونو بدیم و فقط مامانم خوب بشه و اذیت نشه...  براهمین گفتم بپ ...

امید به خدا که مادرتون به زودی سلامتیشون را به دست بیارن.