2777
2789
عنوان

چربی های چسبناک قدیمی روی هود و کابینت فلزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با استون پاک کن یه ثانیه ای تمیز میشه البته جنسش شیشه نباشه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

گاز پاک کن اکتیو برای کابینت ها و کلا هر جایی عالیه چربی هارو میبره ولی چربی ای که روی هود میاد متاسفانه دیگه امکان نداره پاک بشه من با هرچی فکرشو بکنی پاک‌کردم ولی اون چسبندگیش از بین نمیره

سیف که انقدر تعریفشو میکنید اسپریه یا مایعه؟ چندمدله کدومش واسه چربیه

مایع کرمی سیف ک حالت اسکرابه داخل دون دونه

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

با روش های سامورایی بیوفت به جونشون🤣

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

من یه روشی دارم یکم خطرناکه ولی فوق العاده راحت , پودر چنته(لوله بازکن) تو آب حل کن خیلی غلیظ نباشه نصف بسته تو دولیتر آب خوبه بعد بپاش یه دو دیقه صبر کن بعد بشور , البته قبلش یه گوشه از کابینتت امتحان کن ببین طوریش نشه , من اجاق گاز قبلیم یر شعله ها رو گذاشتم داخل چنته البته خیلی هم موند اولین بارم بود دستم نبود رنگش عوض شد , ولی برا ف .یل .تر هود عالیه عالی نو نو میشه , اجاق گاز الانیم ,دیوار پشت اجاق گاز محشر میشه

گاز پاک کن اکتیو برای کابینت ها و کلا هر جایی عالیه چربی هارو میبره ولی چربی ای که روی هود میاد متاس ...

سیف بزن بزار چند دقیقه بمونه بعد باسیم ظرفشویی بزن پاک میشه بعدشم شیشه پاک بزن

نمیدونم چرا همه از سیف تعریف میکنن🤨🤨 نمیگم بده من خودم دارم برای پاک کردن گاز و چربی های نرمال استفاده میکنم و اینکه سیف رنگ کابینت فلزی رو میبره و کدر میکنه چون یکم حالت وایتکسی داره دیدم که میگم اگه بتونی اتک پلاس پیدا کنی از سیف خیلی بهتره برای چربی های مونده...قوطی اسپریش طوسی رنگه و مارکش اتک هست یه علامت + هم روش داره

وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ به امید خدا موفق میشم